Obtine punctaje maxime la testarile IELTS si CAE Inscrie te la un curs de pregatire la A_BEST

17 octombrie 2014

Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza cursuri de pregatire pentru testarile IELTS si CAE, in sistem individual/ pereche/ mini-grupa (3 persoane). La sedintele de pregatire se poate inscrie orice persoana interesata de cele doua testari recunoscute la nivel international. Cursurile de pregatire au loc la sediul A_BEST din Piata Romana, iar programul este flexibil.

Testarea IELTS, recunoscuta in 135 de tari

Inca din anul 1989, testarea IELTS (International English Language Testing System) reprezinta un model de referinta pentru examenele in limba engleza care se organizeaza periodic. Potrivit site-ului oficial IELTS, peste 7000 de organizatii, agentii guvernamentale sau companii multinationale din 135 de tari recunosc punctajele IELTS ca indicatori valizi si siguri pentru capacitatea unei persoane de a comunica in limba engleza in viata de zi cu zi.

IELTS este disponibil in doua formate: Academic (util pentru admiterea la cursuri universitare si postuniversitare) si General Training (necesar pentru candidatii care pleaca intr-o tara in care se vorbeste limba engleza, fie pentru a studia, fie pentru a lucra.

Testarea CAE, recunoscuta de peste 4000 de institutii

Peste 4000 de institutii educationale, departamente guvernamentale si de business recunosc certificatul CAE (Cambridge English: Advanced) ca fiind o dovada a cunostintelor avansate de limba engleza. Certificatul CAE poate fi utilizat cu succes pentru a aplica la universitatile de top din Marea Britanie, alte tari europene si Australia. Pregatirea pentru obtinerea certificatului CAE este utila pentru dobandirea competentelor necesare oricarei persoane care doreste sa studieze sau sa lucreze intr-o tara vorbitoare de limba engleza.

Punctaje maxime la IELTS si CAE, cu echipa A_BEST

Persoanele interesate sa obtina punctaje cat mai mari la testarile IELTS si CAE se pot inscrie la cursurile de pregatire pe care echipa A_BEST le organizeaza. Simularile de la sedintele de pregatire au o structura asemanatoare cu cele care se folosesc la examenele propriu-zise.

Trainerii A_BEST pun la dispozitia cursantilor modele de teste de pregatire pentru cele patru niveluri de evaluare in limba engleza. Materialele realizate de echipa A_BEST cuprind recomandari pentru fiecare proba a testelor IELTS si CAE, cu exemple si aplicatii practice.

Trainerii A_BEST au o excelenta pregatire academica si experienta relevanta in predarea limbilor straine pentru elevi si adulti.

Reduceri pentru colegii care studiaza impreuna

Centrul de Limbi Straine A_BEST ofera o reducere de 10% in cazul a cel putin 2 participanti din cadrul aceleiasi firme/ in cazul a cel putin 2 persoane fizice care se cunosc si hotarasc sa studieze impreuna. De asemenea, se ofera o reducere de 10% pentru elevi/ studenti/ masteranzi, in baza carnetului de elev/ student/ masterand validat la zi.
Discounturile nu se cumuleaza.

Centrul de Limbi Straine A_BEST asigura pregatirea aferenta sustinerii examenului, testarea propriu-zisa fiind organizata de institutiile abilitate.

Mai multe informatii despre cursurile de pregatire pentru testarile IELTS si CAE, in sistem individual/ pereche/ mini-grupa, puteti gasi pe site-ul abest, sectiunea Calendar Cursuri.

Pentru inscrieri ne puteti suna la 0762.274.914 sau ne puteti contacta pe e-mail la [email protected].

Despre A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST a fost infiintat in 2008, iar in cei sase ani de activitate a reusit sa se remarce pe piata de profil. Inca de la inceput, echipa sa a aratat deschidere fata de toti partenerii si clientii cu care a colaborat. In prezent, Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI, ECL) este o companie ce ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati; testari LCCI; testari ECL; pre-testari Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram