O garderoba in tendinte porneste de la blugii croiti impecabil marca Bigotti

1 octombrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Bigotti, marca italieneasca expresie a stilului masculin desavarsit, isi intampina clientii cu cele mai frumoase si elegante modele de blugi pentru barbati, o piesa vestimentara versatila si primordiala intr-o garderoba construita de la A la Z. In modele diversificate si croiuri care sa avantajeze orice tip de silueta, blugii barbatesti de la Bigotti vor fi potriviti atat unui stil casual, cat si unuia office-elegant.

Bigotti va invita sa asortati blugii de barbati in cele mai originale combinatii de toamna

Pentru ca sezonul rece se apropie cu pasi repezi, domnii care tin la un stil vestimentar fara cusur trebuie sa isi completeze garderoba cu niste blugi barbatesti versatili, in tendinte si cu o croiala ireprosabila. De toate aceste caracteristici se bucura blugii de barbati din magazinul cu traditie, Bigotti, piese care pot fi asortate in tinute pline de personalitate:
• Alaturi de o camasa slim-fit si un sacou in carouri, blugii vor completa o tinuta de mers la birou sau una pentru iesirile lejere in oras
• Impreuna cu un tricou simplu si un pulover cu nasturi, blugii in culori versatile, precum nuantele de bleu-marin sau negru vor crea un out-fit casual, care poate fi folosit in situatiile informale, precum intalnirile cu prietenii sau plimbarile prin parc
• Creati o tinuta eleganta, pornind de la blugii cu croi slim-fit in tendinte, de la Bigotti si accesorizati-o cu un sacou simplu, camasa din materiale fine si niste pantofi Oxford, astfel incat prezenta dumneavoastra sa fie o adevarata aparitie.

Blugi barbatesti din materiale unde calitatea primeaza

Pentru ca orice barbat urmareste ca hainele pe care le poarta sa ii ofere tot confortul de care are nevoie, magazinul online Bigotti le-a pregatit barbatilor modele diversificate de blugi barbatesti, in croiuri care sa avantaje orice silueta si materiale usor de intretinut. Jeansul are in compozitie bumbac si elastan, astfel incat fiecare purtare sa fie una plina de confort si lejeritate.
Intr-o paleta cromatica bogata si croiuri drepte, slim-body sau superslim, blugii de barbati marca Bigotti vor fi mereu o piesa vestimentara remarcabila, obligatorie intr-o garderoba construita cu stil.

DESPRE Bigotti

Bigotti este magazinul care isi suprinde mereu clientii cu articole vestimentare urmand linia clasica a designului italienesc, folosind materiale de cea mai buna calitate, in croiuri fara cusur. Intr-o maniera creativa de abordare a modei, articolele vestimentare puse la dispozitie de Bigotti vor multumi si cele mai exigente cerinte ale clientilor, astfel incat fiecare barbat sa isi creeze un stil vestimentar impecabil.
Pentru comenzi online, intrati pe pagina Bigotti.ro si completati formularul de comanda prezent pe pagina produs. Puteti contacta personalul magazinului si la adresa de e-mail [email protected] sau la numarul de telefon (004) 0731 55 55 55.
###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram