Noile cosulete si portbebeuri de la ilbambino fac micutilor transportul dintr un loc in altul extrem de facil si comod

10 noiembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Asa cum si-a obisnuit clientii inca de la infintare, cei de la ilbambino continua sa lanseze noi si noi modele de produse pentru bebelusi pentru ca acestia sa aiba parte de cea mai buna ingrijire posibila. Unele din cele mai importante aspecte legate de bunastarea micutilor sunt reprezentate de somn, alimentatie si transport. Acesta din urma este foarte important pentru bebelusi stiuta fiind nevoia acestora de aer curat prin plimbarile ce se pot face fie cu ajutorul unui carucior fie cu ajutorul unui port bebe sau de ce nu un cosulet.

Unele din cele mai noi produse lansate de catre cei de la ilbambino sunt port bebe-urile si cosuletele Nomade Nature, Wallaboo si Melody Gluck si nu in ultimul rand, parintii pot gasi si alte port bebe-uri la preturi promotionale cu care il pot transporta pe micut in cel mai sigur si confortabil mod cu putinta.

Cosuletul pliabil Nomade Nature Zen LUDI este unul performant dotat cu plasa anti-tantari, salteluta din plus dar si 3 jucarii care au rolul de a-l binedispune pe bebelus. Versatilitatea acestui cosulet pliabil este data de faptul ca poate fi utilizat atat afara cat si in casa. Un astfel de cosulet se poate folosi chiar si incepand cu prima zi dupa nasterea micutului.

Port bebe-ul Wallaboo ce face parte din noua colectie de la ilbambino este realizat dintr-un material de buna calitate ce asigura un confort si o siguranta de nivel ridicat pentru micutul bebelus. Folosind acest port bebe de la ilbambino, parintii nu vor mai fi ingrijorati ca bebelusii lor vor sta cu piciorusele goale in timpul somnului ceea ce ar putea duce la imbolnavirea acestora . Totodata materialul din interior este extrem de moale ceea ce face ca intregul port bebe sa fie foarte comod pentru cel mic indiferent ca acesta doarme sau este treaz. In ceea ce priveste materialul din exterior acesta este fabricat din piele de caprioara ceea ce permite pielii bebelusului sa respire.

Acest port bebe poate fi folosit de catre bebelusi pana la frumoasa varsta de 12 luni. Un avantaj major al acestui port bebe este compatibilitatea lui cu scaune auto de grupa 0+. Manerul cu care este dotat acest port bebe este extrem de ergonomic fiind usor de manevrat si sigur astfel incat sa nu existe pericolul ruperii acestuia in timp ce micutul este transportat.

Un al treilea port bebe nou din gama ilbambino este cel multifunctional de tip cornet. Acesta pe langa rolul lui de baza cel de transport pentru bebelusi, poate fi folosit in special in primele saptamani si luni ale noului nascut si ca loc de dormit pentru acesta. Un astfel de port bebe de tip cornet ofera o siguranta mare in ceea ce priveste protectia bebelusului in timpul somnului acestuia.

Pentru a putea comanda unul din cele trei port bebeuri sau oricare altul din intreaga gama, puteti intra pe magazinul online ilbambino si face comanda online sau prin telefon. In cazul in care aveti intrebari de orice fel legate de produsele ilbambino nu ezitati sa sunati la numarul de telefon afisat pe pagina de produs.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram