Noile atomizoare din gama celor de la Vexio au preturi accesibile pentru toti utilizatorii de astfel de produse

4 aprilie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Vexio.ro este un magazin online cu sediul in Bucuresti, care face livrari in toata tara si in al carui catalog se pot gasi atomizoare la preturi accesibile pentru toate buzunarele.

Atomizoarele sunt aparate folosite in pulverizarea fina a lichidelor. Printre producatorii de atomizoare furnizati de magazinul online Vexio.ro se pot gasi urmatoarele branduri:

• Ruris
• Progarden
• Stern
• KingJet
• Cifarelli
• Hecht
Datorita gamei largi de producatori importati de Vexio.ro preturile atomizoarelor variaza astfel incat se adreseaza multor tipuri de clienti.

Pretul atomizoarelor variaza in functie de specificatiile tehnice ale fiecarui produs

Unele atomizoare fabricate de producatorul Ruris care se pot gasi pe Vexio.ro au preturi reduse, chiar daca sunt foarte performante . Aceste atomizoare au o putere de 2.9-3 cai putere, functioneaza pe motoare alimentate cu benzina, pot fi folosite la imprastierea de pesticide, care capata o forma de ceata, au mai multe duze si rezervoare care faciliteaza utilizarea pe suprafete intinse. Pornirea acestor atomizoare este manuala, distanta de stropire orizontala este de 12 m, cea verticala de 7-10 m iar capacitatea rezervoarelor de solutie este de 14, respectiv 16 l. Preturile atomizoarelor fabricate de Ruris sun cuprinse intre 427.00 ron si 574.99 ron.

Unele dintre cele mai performante modele de atomizoare beneficiaza de asemenea de reducere si sunt fabricate de producatorul Cifarelli. Modelele de atomizoare de la acest producator se adreseaza profesionistilor sau utilizatorilor care vor sa termine procesul intr-un timp scurt. Aceste atomizoare se pot folosi in agricultura pentru a trata gradinile, viile sau livezile cu pomi foarte inalti. Modelele de la acest producator sunt de ultima generatie, avand inglobata in ele experienta tehnologica de 40 de ani a producatorului. Motoarele dezvolta 5 cai putere, sistemele de ventilatie care ajuta la capacitatea de raspandire a solutiei sunt imbunatatite fata de cele ale modelelor din generatia precedenta, pornirea este electronica, capacitatea rezervoarelor pentru solutie este de 17 l, iar distantele verticale de stropire sunt de 15- 16 metri, in timp ce distantele orizontale de stropire sunt de 17-18 metri. Acest modele de atomizoare au preturi cuprinse intre 1900 RON si 2300 RON

Pe langa aceste modele performante, in catalogul online al magazinului Vexio.ro se numara si un atomizor manual, al carui pret este de doar 85.05 ron.

In gama de atomizoare a magazinului Vexio.ro se pot gasi 12 produse care au preturi cuprinse intre 85.05 ron si 2274.31 ron. Distantele de stropire verticala sunt cuprinse intre 6m si 16 m, cele de stropire orizontala intre 11m si 18 m, capacitatea rezervoarelor pentru substante variaza intre 11l si 20 l, iar tipurile jetului de stropire pot fi ceata/jet sau picatura/ceata.

Livrarea atomizoarelor

In cazul in care va doriti sa vedeti in mod fizic atomizoarele, sediul firmei se afla pe str. Foisorului nr. 146, sec. 3 Bucuresti. Pe raza Bucurestiului, livrarea se efectueaza prin intermediul companiei Fastius Curier, iar pentru comenzile a caror valoare depaseste 149 ron, transportul se face gratis. Magazinul online Vexio.ro face oriunde pe teritoriul tarii livrari prin intermediul companiei Fan courier. Primele 6 kg costa 19 RON pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 499 ron. Pentru comenzile care depasesc ultima suma mentionata, livrarea nu necesita niciun cost din partea clientului pentru primele 6 kg. Greutatea in plus va fi taxata cu 1 RON/kg.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram