Noi haine pentru copii en gros la preturi imbatabile pe Angroseria ro

1 august 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul online de articole vestimentare en gros Angroseria este locul de unde cei care isi deschid o afacere cu haine de copii, de dama, de barbati, dar si genti, accesorii, lenjerii intime, incaltaminte en gros si chimice, se opresc pentru a cumpara cele mai bune produse, la preturi foarte convenabile. O afacere de succes incepe, intotdeauna, cu Angroseria, partenerul profesionist al tuturor celor care cauta lucruri pentru magazinul pe care il administreaza. Iar acum, la categoria haine de copii en gros, Angroseria le pune la dispozitie clientilor sai noi articole, cu personajele preferate ale celor mici, si nu numai.

Modele indragite de haine ieftine de copii en gros, doar la Angroseria

Angroseria prezinta acum noi modele de haine en gros pentru copii, care vin in intampinarea tuturor celor care isi doresc tot ce este la moda pentru clientii lor. Un client multumit cauta, mereu, calitate si cantitate la preturi avantajoase, adica exact ce poate oferi Angroseria.

Printre modelele noi de haine pentru copii en gros, se regasesc si urmatoarele:

• Bluze pentru copii cu varste intre 5 si 10 ani – sunt haine de copii en gros foarte cautate de comercianti, intrucat oricine are nevoie de o bluzita, in orice sezon. Angroseria prezinta modele variate de bluze, in culori atractive pentru cei mici, cu mesaje imprimate, potrivite pentru toate gusturile. Aceste haine de copii en gros sunt din bumbac cu lycra, de cea mai buna calitate. Comercializarea acestora se face in serie de cate 5 bucati, de culoare unica.

• Caciulite pentru copii, cu varste cuprinse intre 5 si 10 ani – aceste haine de copii en gros se comercializeaza la serii de cate 20 de bucati, in diverse marimi, culori si imprimeuri. Acestea fac parte din noua colectie pentru toamna-iarna lui 2016.

• Colanti pentru copii – acestia se comercializeaza, la Angroseria, in serii de 12 bucati, culoare unica. Materialul din care sunt realizati este bumbacul, pentru o dezvoltare sanatoasa a copiilor.

• Bascute pentru copii – aceste articole pentru copii se adreseaza copiilor cu varste intre 2 si 6 ani. Special create pentru fetite sau pentru baietei, ele ii vor feri pe cei mici de canicula verii. Astfel, parintii cauta, in fiecare an, bascute pentru copiii lor, pe care sa le poarta la iesirea in parc si nu numai.

• Sosete pentru copii, marimi intre 17 si 35 – la Angroseria, puteti achizitiona aceste articole la set de 100 de perechi, in diverse modele si culori. Cu 80% bumbac, sosetele de copii sunt alegerea perfecta pentru ca cei mici sa imbrace doar lucruri din materiale care nu afecteaza sanatatea.

• Tricouri pentru copii – aceste haine de copii en gros de la Angroseria.ro sunt perfecte pentru vara. Cu modele pe care cei mici le vor indragi imediat, precum imprimeurile cu printesa Elsa, pentru fetite, tricourile de la Angroseria pot fi achizitionate la set de 15 bucati, in diverse marimi, cu imprimeuri si modele variate.

Pentru anotimpul rece, Angroseria pune la dispozitie haine pentru copii en gros

Deoarece comerciantii trebuie sa se gandeasca din timp si la hainele ieftine pentru copii en gros pe care sa le aiba in magazin, cand parintii vor incepe sa caute geci, jachete si altele asemenea, Angroseria propune, deja, modele de jachete pentru copii cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani. Acestea se comercializeaza la seturi de 10 bucati, in diverse masuri. Acestea sunt perfecte pentru protejarea copiilor in anotimpul rece, asa ca ele nu trebuie sa lipseasca din magazinul de haine.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram