Mindblower anunta cadouri iesite din minti pentru Halloween

19 octombrie 2014

Daca pana azi erai fan al cadourilor Mindblower, stai sa vezi acum! Vedete ale noii sectiuni de pe site special dedicate celei mai infricosatoare sarbatori sunt tricourile care prind viata! Achizitioneaza tricourile zombi, pisicuta, tricoul inimos, tricoul clovn sau tricoul profesorului si fii sufletul petrecerii!
Indiferent daca esti fanul seriilor horror, in care mortii impanzesc strazile sau te amuza clipurile in care prankeri celebri alearga trecatorii pe care ii intalnesc, acest tricou-accesoriu este croit pentru tine. Descarca pe telefon aplicatia gratuita, fixeaza telefonul in buzunarul special creat pe partea interioara a tricoului, porneste aplicatia si asuma-ti rolul de suflet al petrecerii. Cine poate trece cu vederea un zombi care toata noaptea arunca priviri terifiante in stanga si-n dreapta?

Nu uita de props-urile infricosatoare, 20 de paianjeni, lilieci si ochi de vrajitoare.
Sau de mustatile stufoase cu care iti vei pacali prietenii. Sau de palaria cu idei si sortul macelarului neinfricat. Sau de paharul craniu, de cuburile de gheata in forma creier sau cele inspirate de Strigatul lui Edvard Munch.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram