Magazinul online led zone ro le propune clientilor noi solutii de iluminat industrial bazate pe tehnologia LED

18 ianuarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Cu fiecare zi care trece, tehnologia avanseaza tot mai mult. Astfel, oamenii tin pasul cu noile tendinte si incearca sa se adapteze la noile conditii de trai, investind sume importante pentru confortul lor. Iluminatul nu este nici el un domeniu care trebuie neglijat, asa ca magazinul online LED-Zone pune la dispozitia clientilor sai corpuri de iluminat industrial cu LED, perfecte pentru iluminarea spatiilor comerciale, a showroom-urilor sau a halelor si a salilor de sport. Gama de produse disponibile in catalogul online LED-Zone este destinata consumatorilor de tip industrial si sunt special gandite pentru spatiile care necesita un flux de lumina puternic si continuu.

Avantajele folosirii iluminatului industrial cu LED, de la LED-Zone

Iluminatul industrial cu leduri de la LED-Zone prezinta o putere ridicata si poate lumina chiar si cele mai extinse spatii. Aceste proiectoare se remarca prin consumul foarte mic de curent electric, ele fiind concepute special pentru a economisi bani si a face investitii excelente, pe termen lung. In magazinul online LED-Zone, clientii pot gasi sisteme de iluminat industrial cu leduri impartite pe categorii, diferite prin intensitate: de la 30W si pana la 150W, astfel incat sa multumeasca si cele mai exigente cerinte.

In ceea ce priveste avantajele folosirii sistemelor de iluminat cu LED-uri, acestea sunt din ce in ce mai cunoscute publicului larg. Ele sunt amintite mai jos:
• Aprinderea lor instantanee
• Nu necesita un anume timp de racire
• Prezinta o durata mai mare de utilizare
• Reduc considerabil costurile la energie electrica
Astfel, chiar daca costurile de achzitie ale corpurilor de iluminat cu leduri sunt ceva mai ridicate, aceste costuri sunt amortizate in timp, datorita scaderii costurilor la energie electrica si a multiplelor beneficii care sunt aduse clientilor. La LED-Zone, pretul lampelor LED pentru iluminarea industriala incep de la 95 de lei. In functie de culoarea luminii, de putere dar si de fluxul luminous si de unghiul de lumina, pretul lampelor pentru iluminatul industrial cu LED poate creste si ajunge la 1.250 de lei.

Datorita profesionalismului, dar si a calitatii produselor oferite si a pretului corect, magazinul online LED-Zone a fost propulsat rapid in topul preferintelor celor care au inteles avantajele tehnologiei LED.

Comparativ cu sistemele traditionale de iluminat, cele bazate pe noua tehnologie LED de la LED-Zone pot fi grupate, astfel incat utilizatorul sa obtina intensitatea pe care si-o doreste, sau pot fi instalate separat. In plus, domeniile de utilizare ale iluminatului industrial cu leduri sunt urmatoarele: iluminarea depozitelor, a spatiilor de productie sau a salilor de sport si a parcarilor.

LED-Zone este un magazin online care propune clientilor sai cele mai bune sisteme de iluminat, atat pentru interior, cat si pentru exterior, bazate pe tehnologia LED. Pentru comandarea produselor dorite, clientii pot apela unul dintre numerele de telefon disponibile: 0726.715.365 sau 0728.964.967. In plus, transportul este gratuit pentru comenzile care depasesc 250 de lei, iar pentru celelalte se percepe o taxa de 15 lei, cu TVA inclus, in localitatile acoperite de curier.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram