Magazinul online Carping comercializeaza boilliesuri pentru pescuitul crapului

25 martie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul online Carping este magazinul aparut in urma cu 15 ani creat special pentru pasionatii de pescuit la crap.Crapul este unul dintre pestii care pot fi pescuiti doar in conditii speciale si cu mancare speciala. Crapul niciodata nu va trage la undita daca nu este momit cu boiliesuri speciale pentru acest tip de peste. Creat special pentru pasionatii de pescuit crap, acest magazin online comercializeaza cele mai noi tipuri de boiliesuri, momeli, aditivi, dipuri,nade si alte lucruri utile si folositoare pentru pasionatii de pescuit.

Sunteti pasionat de carping si nu stiti de unde alegeti cea mai buna mancare pentru crap? Va doriti cele mai bune boiliesuri si nu stiti de unde sa le luati? Magazinul online Carping ofera o gama variata de boilliesuri si nade pentru pescuitul crapului. Puteti alege dintre:

•Boilies Premium, boilies cu diverse arome, potrivite pe anumite zone, anumite temperaturi
•Boilies Classic este o categorie cu aromele clasice de boiliesuri precum Classic Meat, Classic Crab sau Classic Belachan, fishmeal sau birdfood pentru Classic Sweet sau Sweetcorn.
•Boilies Economic este cea mai speciala categorie de boiliesuri, birdfood dar si fishmeal, Sweetcorn 5+ sau Sweetcorn 10+ contin faina de peste pentru raport proteic mai ridicat.

Boiliesul, momeala perfecta sa prinzi crapi

Boiliesul este una dintre cea mai moderna metoda de pescuit a crapului , cu precadere a crapului de mari dimensiuni care in general se pescuieste foarte greu. Crapul este unul dintre pestii care se prinde foarte greu, pe care pescarii amatori dar si cei profesionisti il ”vaneaza”dar nu mereu reusesc sa il prinda.

Boiliesul este de fapt hrana momeala creata special pentru a fi de ajutor pescarilor in a prinde crap. Este realizat din ingrediente speciale, amestecate si combinate in proportii diferite , tratate termic prin fierbere sa devina o hrana fiabila pentru peste. In functie de tipul de boilies, fishmeal sau birdfood, printre ingredientele din componenta boiliesurilor se gasesc: faina de peste,diverse tipuri de seminte, proteine vegetale si lactice, birdfood, proteine lactice si vegetale si altele.

Boilliesurile superioare, ajutorul numarul 1 in pescuirea crapilor

Boiliesurile superioare precum Premium Salmon, au o valoare nutritiva mare, complexa si echilibrata. Este cea mai buna mancare pentru crapi. Acest tip de boilies este formata din ingrediente de cea mai buna calitate precum faina de somon,proteina solubila de somon, proteina din zer, proteina din soia si altele. Boiliesurile superioare au devenit in timp cea mai buna si selectiva momeala pentru crapii mari, astfel incat pescarii amatori dar si pescarii profesionisti au inceput sa foloseasca tot mai des acest tip de boilies.

In magazinul online Carping, din sectiunea Outlet puteti achizitiona boiliesuri Premium Meat, Classic Crab, Classic Belachan,Tournament 2015 la preturi accesibile. Aceste boiliesuri sunt reduse ca si pret dar au aceeasi calitate foarte buna.

Pescuitul de crap poate fi realizat foarte usor si simplu daca momiti pestele cu boiliesuri speciale pentru acest tip de peste.

Intrand in magazinul online Carping veti putea achizitiona boilesurile potrivite pentru crap dar si alte momeli, nade, si accesorii folosite pentru a pescui crap.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram