Luna noiembrie aduce noi reduceri la Vexio pentru monitoarele LED

12 noiembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Monitoarele LED (diodele emitatoare de lumina, din englezescul “light-emmiter diodes”) reprezinta o alegere pe care tot mai multa lume o face. Datorita performantei lor si a consumului mic de energie, aceste monitoare sunt in topul preferintelor atunci cand vine vorba despre investitii durative.

Iluminarea LED este o tehnologie noua, care ofera beneficii si economiseste energie si spatiu, ba chiar protejeaza si mediul inconjurator, spun specialistii in domeniu. Monitoarele LED de la Vexio sunt exemplele de luat in calcul ale avantajelor acestei tehnologii de ultima generatie.

Monitoarele LED de la Vexio arunca o lumina noua asupra oricarui lucru pe care il priviti

Avantajele monitorului LED de la Vexio sunt de ordinul zecilor, insa cele mai importante sunt mai jos enuntate:
• Calitate la nivel inalt. Puteti alege monitoarele cu LED de la Vexio ce asigura o calitate a imaginii perfecta si sunt ideale pentru vizionarea filmelor sau pentru jocuri sau prezentarile business. Intrucat luminile LED ilumineaza local, puteti alege sa iluminati o anumita zona a ecranului mai mult, in timp ce celelalte zone vor fi luminate mai putin. Rezultatul? Raportul contrastului este mai mare, iar calitatea imaginii este de top
• Economii la energia electrica. Monitoarele LED sunt cele mai bune modele de economisire a energiei si sunt responsabile si de mediul inconjurator. Din punct de vedere al energiei utilizate, ele consuma cu aproximativ 30-50% mai putina energie decat monitoarele traditionale. De ce sunt sigure pentru mediul inconjurator? Nu contin mercur, halogen sau grafit
• Design de top. Monitorul LED prezinta un design bine pus la punct, mai subtire si mai usor decat orice alt monitor traditional, iar performanta lor este exceptionala
• Unghiul de vedere este ultralarg, din orice directie
Tineti cont de aceste aspecte in alegerea monitorului LED si investiti inteligent in cele mai bune produse, online, de la Vexio. Numeroasele modele de monitoare LED, care mai de care mai elegante, stau la dispozitia dumneavoastra!

Vexio si monitoarele LED

Sofisticate si elegante, modelele uluitoare de monitoare LED online de la Vexio va vor ridica lucrul cu computerul la un alt nivel. In ceea ce priveste acuratetea culorilor, display-ul monitorului LED este capabil sa produca o paleta larga de culori. Pentru majoritatea consumatorilor, monitoarele cu LED ofera confortul sporit de care au nevoie si un pret imbatabil, de la Vexio. Pretul unui monitor LED de la Vexio pleaca de la 354,96 de lei si poate ajunge si la 13.853,34 lei, in functie de caracteristicile pe care le prezinta.

Rezolutia mare, dimensiunea de multi inchi, conectivitatea, timpul de raspuns extrem de mic si unghiul de vizibilitate mare fac din monitoarele LED de la Vexio cea mai buna alegere pentru oricine pune pret pe calitate. In concluzie, cumpararea unui monitor LED nu mai reprezinta o corvoada, cu ajutorul celor de la Vexio.

Vexio este un magazin online infiintat in 1998, in Bucuresti, care pune la dispozitia clientilor sai articole de electronice si electrocasnice, dintre cele mai diverse: laptopuri si accesorii, componente PC, TV si electronice, dar si articole pentru bebe, articole de ingrijire personala sau chiar igiena dentara. Vexio reuseste sa satisfaca cu profesionalism nevoile chiar si celor mai pretentiosi dintre clienti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram