Lopetile de zapada de la Magazia lui Costica modul simplu si usor de a lupta cu iarna

3 decembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Lopetile de zapada sunt, dragii mei prieteni, cele mai usoare si simple moduri de a spune „nu” suprematiei zapezii si de a lupta cu iarna parte in parte. Pentru ca, de ce trebuie sa ne lasam noi prada capriciilor ei? Nu, noi trebuie sa ii aratam doamnei Iarna ca se poate sa ne asculte si ea pe noi, nu numai noi pe ea. Prin urmare, iata cum am ajuns eu sa imi cumpar lopeti de zapada si cum am inceput chiar sa ma bucur mai mult de anotimpul rece, nu doar sa ma rog sa treaca mai repede. Iarna, in fond, cuprinde cea mai frumoasa perioada din an; de ce sa nu ne bucuram de ea cum se cuvine? Iar lopetile de dat zapada sunt ajutoare destoinice!

Spune „nu” capriciilor vremii cu lopetile de dat zapada!

O lopata de dat zapada este printre cele mai dragi mie ustensile. De cand mi-am luat prima astfel de lopata, pe care am folosit-o in masina, pentru a nu ramane inzapezit pe vreundeva, pot sa spun ca viata mi s-a schimbat. Iarna si-a mai tocit din colti si parca nu mai musca cu atata sete. Parca devenise chiar frumoasa, cu peisajele acelea inghetate, cu frigul purificator, cu luna cadourilor si cu Mos Craciun. Atat pot spune: pe langa a da zapada, o lopata de zapada face si minuni ajutandu-te foarte mult in perioada de iarna! Insa iata ce lopeti mi-am mai luat eu de cand am observat cat de bune sunt aceste ustensile:
• O lopata scurta, ieftina si versatila de la Fiskars, pentru zapada, dar si pentru cereale
• O lopata pentru masina Fiskars Snow Light
• O lopata de zapada universala, Fiskars Snow Light
Lopetile de dat zapada devin, asadar, prietene cu orice ocazie. Dupa cum spuneam, eu am una in masina, alta pe care o folosesc si vara, pentru cereale, precum si iarna, pentru zapada, si ultima, pentru dat zapada din curte. Este absolut minunat sa stii ca poti sa apelezi la ceva care sa te ajute cum nu se poate mai bine sa infrunti hachitele iernii. In fond, si noi putem sa avem hachite, iar acest anotimp sa se muleze dupa ele.

Lopetile de zapada: de unde sa le iei pe cele mai bune?

Lopetile de zapada cele mai bune le-am gazit la Magazia lu’ Costica, un magazin online cu cea mai buna oferta de astfel de ustensile. Sunt atat de economice, dar si ergonomice, incat nevasta-mea spune ca pe cat de usoare sunt ca greutate, atat de usoare sunt si la pret. Vorbe de-ale ei... Dar dreptate tot are!
In concluzie, dragii mei, daca va doriti ca iarna aceasta, sa va bucurati mai mult de zapada, de fulgi, de Sarbatori si de iarna, in general, eu va sfatuiesc sa investiti in niste lopeti de dat zapada. Sunt tare bune la casa omului, ca sa nu mai zic ca iarna deja a lasat-o mai moale in curtea mea de cand am aceste ustensile deosebite cu mine mereu! Iarna draga, ai vazut ca lopetile de zapada ne-au facut sa ne intelegem?

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram