Locuri libere la caminul de batrani

6 martie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Sunt disponibile 35 de locuri * solicitanţii trebuie să aibă vârsta minimă de 65 de ani şi domiciliul în Bacău
În premieră în ultimii 10 ani, Căminul pentru Persoane Vârstnice Bacău dispune de locuri libere. „Ca urmare a lucrărilor de modernizare finanţate din fonduri europene nerambursabile, căminul şi-a mărit capacitatea. La această dată, sunt disponibile 35 de locuri. Capacitatea totală a Căminului pentru Persoane Vârstnice este de 210 persoane”, a declarat primarul interimar al municipiului Bacău, Vasile Tescaru.
Condiţii foarte bune de cazare
Căminul de batrani oferă condiţii de cazare în camere recent renovate, cu grup sanitar propriu. Serviciile de hrană constau în 3 mese pe zi, la care se adaugă suplimente alimentare pentru persoanele care suferă de diabet sau se află în regim dietetic. În ceea ce priveşte asistenţă medicală permanentă, se realizează prin intermediul celor două cabinete medicale, precum şi prin programe de kinetoterapie, gimnastică, întreţinere corporală şi programe de ergoterapie. Bătrânii cazaţi în Căminul pentru Persoane Vârstnice Bacău pot beneficia şi de servicii de suport care constau în consiliere administrativă şi juridică, prevenirea marginalizării sociale, încetinirea ritmului de declin datorate vârstei, ajutor pentru efectuarea cumpărăturilor, activităţi de menaj, însoţirea la medic sau la alte instituţii.

Brandingul personal este esenţial în afaceri

Sonia PAVELESCU

Persoanele care doresc să beneficieze de serviciile Căminului pentru Persoane Vârstnice trebuie să se informeze telefonic sau direct la sediu cu privire la despre condiţiile de eligibilitate, precum şi actele care trebuie întocmite la internarea în centru.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram