Leatherbrandsnow anunta primele reduceri din acest sezon la pantofii de barbati din piele

21 martie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Leatherbrandsnow este un magazin online, care se ocupa cu vanzarea de pantofi din piele, unul dintre scopurile sale fiind comercializarea pantofilor eleganti pentru barbati. Printre clientii targetati de acest magazin se numara cei care se regasesc in stilul clasic si confort, iar printre brandurile plasate pe piata de furnizorul in cauza se pot gasi:
• Rieker, Ara, Tamaris, Marco Tozzi
• S. Oliver, The Flexx, Alpina
• Caprice, Remonte Dorndorf
Leatherbrandsnow ofera clientilor sai toate informatiile de care acestia au nevoie in ceea ce priveste masurile, culorile si materialele folosite pentru confectionarea pantofilor eleganti pentru barbati, dar si:
• Un raport bun calitate-pret
• Livrari pe tot teritoriul tarii, iar pentru comenzile a caror valoare depaseste 400 ron livrarea se efectueaza fara niciun cost din partea clientului
• Posibilitatea returnarii produsului in timp de 14 zile de la data livrarii
• O gama larga de produse
Reducerile la pantofii din piele pentru barbati variaza intre 20% si 38% din valoarea initiala a produsului, iar modelele sunt confectionate din piele neteda, piele intoarsa sau nabuc. Marimile la pantofii eleganti pentru barbati din piele sunt cuprinse intre numarul 39 si 46, cel mai scump produs avand o valoare de 339 Ron, iar cel mai ieftin de 135 Ron.

Metode de plata pentru pantofii din piele pentru barbati

Plata se poate efectua atat la sediul magazinului cat si in momentul livrararii produsului, la domiciuliul clientului, catre curierul care efectueaza livrarea. In cazul in care, produsul comandat de catre client nu se afla pe stoc, termenul livrarii este de 7 zile de la data comenzii, iar daca produsul se afla pe stoc livrarea va avea loc in 24 de ore.

Costurile livarii pantofilor de barbati din piele

• Pentru comenzile mai mici de 400 ron, livrarea va avea un cost de 20 de ron, daca localitatea se afla in raza de acoperire a celor de la Fan Courier
• 25 ron pentru localitatile in afara razei de acoperire a curierului
• 8 ron pentru comenzile din Bucuresti
Site-ul magazinului Leatherbrandsnow beneficiaza de un sistem de cautare si de filtrare al produselor astfel incat potentialii clienti pot vizualiza doar pantofii din piele de care sunt interesati. Pentru a comanda un produs este necesara crearea unui cont, care poate avea insa loc si dupa ce au fost adaugate produsele in „cosul de cumparaturi”.

Cum se poate alege marimea pantofilor de barbati din piele de la Leatherbrandsnow?

Pentru a facilita alegerea produsului si pentru o cat mai buna determinare a lungimii piciorului, magazinul propune o metoda simpla: piciorul trebuie pus pe o foaie de hartie, iar clientul trebuie sa ii traseze conturul. Lungimea talpii va fi cuprinsa intre calcai si degetul mare al piciorului, iar rezultatului obtinut la piciorul cel mai mare i se vor adauga inca 10 mm.
De asemenea, in cazul in care anumiti clientii isi doresc achizitionarea unei perechi de pantofi din piele pentru barbati direct de la magazin si nu de pe site-ul companiei, acestia pot merge la magazinul de pe bulevardul Pache Protopopescu, nr. 102, sector 2, Bucuresti intre orele 11:00-19:00 (de luni pana vineri) sau intre 10:30-15:30(sambata) sau la adresa din bulevardul Mihai Bravu, nr. 288, sector 3, Bucuresti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram