Leatherbrandsnow a introdus incepand cu 25 ianuarie noi modele de incaltaminte impermeabila atat pentru barbati cat si pentru femei

25 ianuarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul online Leatherbrandsnow a anuntat in acest sfarsit de prima luna din 2016 o diversificare a gamei de incaltaminte impermeabila cu care se adreseaza doamnelor si domnilor care doresc incaltaminte de calitate si calduroasa pentru aceasta perioada rece a anului.

La acest magazin online incaltamintea impermeabila se regaseste in modele diverse adresate femeilor si barbatilor ce doresc sa nu aiba de suferit din cauza baltilor de apa extrem de prezente pe strazi si nu numai. Incaltamintea impermeabila este ideala pentru un astfel de sezon friguros si umed in acelasi timp. Aceasta ofera confort si caldura chiar si in situatia in care temperaturile sunt extrem de scazute si frigul este pretutindeni.

Ghete si cizme impermeabile pentru sezonul rece

Cei de la Leatherbrandsnow pun la dispozitia clientilor lor branduri renumite de incaltaminte impermeabila precum Rieker si Tamaris , acestea fiind cunoscute pentru calitatea si confortul oferit celor care le poarta. Dat fiind sezonul rece in care ne aflam o mare parte din incaltamintea din piele Rieker si Tamaris este reprezentata de ghete si cizme acestea fiind produsele cele mai purtate in perioada rece a anului.

Tot in aceasta perioada acest magazin online desfasoara o campania de reduceri de pana la 35% la incaltamintea impermeabila prin care ofera posibilitatea atat femeilor cat si barbatilor sa isi cumpere o pereche de ghete si cizme de calitate, rezistente la frig si la vreme capricioasa.

In ceea ce priveste cizmele de dama Rieker acestea sunt fabricate sa asigure atat confort termic cat si o aerisire optima piciorului. Blana naturala pe interior le face sa fie extrem de calduroase iar talpa antiderapanta, usoara si flexibila ofera piciorului un real confort in conditiile unei vremi extrem de friguroasa si neprietenoasa.

Ghetele impermeabile pentru barbati se adreseaza tuturor domnilor indiferent de stilul vestimentar adoptat fie office, casual sau elegant. Data fiind versatilitatea acestor ghete, domnii au posibilitatea sa led acesorizeze la multe din tinutele pe care le adopta. Pentru barbatii care prefera sa isi petreaca vacantale de iarna la munte acolo unde zapada este pretutindeni chiar si in extra sezon, acestia pot opta pentru o pereche de ghete impermeabile marca Rieker pe care le pot purta in zonele de munte fara nici o problema. Pielea naturala le ofera calitate pe durata mai multor sezoane reci fiind captusite pe interior cu blana naturala. Totodata aceste ghete dispun de un sistem de inchidere dublu atat cu fermoar cat si cu siret. O tinuta casual lejera este ideala pentru o astfel de pereche de ghete impermeabile ce poate fi adoptata in perioada de iarna.

Brandul Tamaris face si el parte din gama Leatherbrandsnow acoperind o diversitatea de perechi de incaltaminte incepand de la pantofi si continuand cu cea de sezon precum cizme si ghete de dama si barbati.

Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 399 RON se asigura TRANSPORT GRATUIT. Livrarea se face in 24 de ore iar produsul se poate returna in 14 zile.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram