La ce outfit uri de vara sa accesorizam sandalele de dama

2 iunie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Cand vine vremea buna, pantofii sunt inlocuiti treptat de sandale dragute, recent cumparate. Sandalele nu se demodeaza si sunt onorate in fiecare vara. Totusi, trebuie sa stii cum sa le porti si ce modele se potrivesc fiecarei tinute.

Sandalele din piele si tinuta

Sandalele joase din piele se poarta mai ales cu fuste, pantaloni scurti sau rochii vaporoase. Sunt specifice stilului casual, pe timp de zi. Le putem combina cu accesorii stralucitoare si trendy. Un colier frumos, bratari colorate sau un inel mare! Daca sandalele tale din piele naturala sunt deja decorate cu paiete sau perle, pune-le in valoare printr-o rochie camel, gri inchis, din satin, sau un voal din bumbac.

Se poarta cu pantaloni drepti, in special daca tocul este fin. Totusi, daca tocul sandalei este mai gros, patrat, pantalonii largi, cu talie inalta, in stil hippie, vor avea fi foarte bine pusi in evidenta.
Pentru seara: vrei sa fii chic si glamour? Alege rochia dreapta si stramta, stil femeie fatala. Opteaza pentru plic si vei seduce, cu siguranta.

Vrei sa incingi atmosfera pe ringul de dans? Rochia baby doll evazata este tinuta ideala pentru tine. Acasa, poti proba fara probleme sandalele din piele naturala cu tocuri uimitoare. Atentie: sa nu te joci cu lungimea picioarelor tale si sa asociezi tocuri foarte inalte (mai mari de 9 cm) cu o fusta scurta: nu vei obtine efectul chic si sexy pe care il doresti.

Nu exagera cu accesoriile. Tocurile inalte feminizeaza deja o silueta, mai ales daca ai o rochie colorata. Alege un sal sobru sau o bijuterie pretioasa. Evita sandalele cu toc in zilele de shopping cu prietenele. Te vei alege cu bataturi si picioare umflate la sfarsitul zilei. Dar, daca vrei sa le porti neaparat, asigura-te ca-ti protejezi talpile.

Cand vine vremea buna, pantofii sunt inlocuiti treptat de sandale dragute, recent cumparate. Sandalele nu se demodeaza si sunt onorate in fiecare vara. Totusi, trebuie sa stii cum sa le porti si ce modele se potrivesc fiecarei tinute.

Culorile si forma sandalelor pentru femei

Daca sandalele de dama ale tale sunt aurii sau negre, se vor asorta aproape cu orice. Daca alegi o culoare lucioasa: albastru electric, verde aprins sau rosu fatal, mizeaza pe culori care se asorteaza sau nu alege mai mult de o culoare. De exemplu, sandalele albastre merg cu un jeansi drepti si cu un top alb sau pastel.

Daca sandalele tale au curele la glezna (foarte sexy), arata-le imbracand o fusta scurta! Ar fi pacat sa le ascunzi sub un pantalon.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram