Invitatii de nunta la preturi promotionale doar la Deluxe Cards

23 octombrie 2014

Sezonul nuntilor este aproape de sfarsit, ziua cea mare se apropie, insa nu te-ai ocupat inca de invitatiile pentru marea petrecere? Nu mai pierde timpul! Deluxe-Cards te ajuta sa ai cele mai speciale invitatii de nunta, punandu-ti la dispozitie o gama variata de modele si texte special concepute pentru acestea. In plus, poti beneficia chiar si de preturi speciale, caci la Deluxe-Cards s-a dat startul la promotii!
Nu mai putin de sapte colectii de invitatii de nunta, care mai de care mai elegante si mai creative, te asteapta la Deluxe-Cards pentru a-ti completa nunta asa cum iti doresti. Prietenii, rudele si toti ceilalti apropiati pe care ii vreti alaturi de voi in cea mai importanta zi a vietii voastre pot fi placut surprinsi cu invitatii de tip elegant, comic, original, papirus, cutie, puzzle sau 3D. Gama de invitatii de nunta din care poti alege la Deluxe-Cards contine cele mai frumoase si mai inventive modele, insa daca deja ai propria idee pentru invitatiile pe care ti le doresti pentru nunta voastra, Deluxe-Cards te poate ajuta sa le realizezi. Insa, daca timpul te preseaza si nu ai idee nici despre cum ai vrea sa arate invitatiile, nici despre textul pe care acestea ar trebui sa il contina, poti rasufla usurata, caci serviciile Deluxe-Cards iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru ca acest detaliu al nuntii voastre sa fie perfect si sa ramana o amintire placuta pentru toti cei pe care ii vreti sa fie prezenti la marele eveniment! Si asta nu e tot, pentru ca Deluxe-Cards iti vine in ajutor si cu o serie de oferte speciale, greu de refuzat! Promotiile cuprind preturi speciale pentru peste 30 de modele de invitatii de nunta, asa ca grijile tale pot sa dispara! De la sume pornind de la numai 0,35 lei, zeci de invitatii te asteapta sa iti completeze pregatirile de nunta!
Nu mai astepta si intra acum pe www.deluxe-cards.ro, pentru a consulta cataloagele cu invitatii de nunta, si comanda-ti modelul preferat prin numai cateva click-uri. In maximum sapte zile lucratoare comanda iti va fi livrata, in cazul in care vrei ca invitatiile sa fie gata montate, sau, daca ai nevoie urgenta de produsele dorite, poti achita o taxa suplimentara si invitatiile iti vor fi trimise in regim special, pentru a putea beneficia de ele cat mai repede posibil. In plus, Deluxe-Cards iti pune la dispozitie si posibilitatea de a-ti personaliza invitatiile dorite, incluziv cu elemente scoase in relief si, pe langa invitatiile de nunta, gama de produse Deluxe-Cards te asteapta si cu alte accesorii special concepute pentru cea mai frumoasa zi din viata voastra!

SEO cu ajutorul Target Web

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram