Invata sa asortezi geanta cu pantofii cu stil si bun gust

15 iulie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Pantofii de dama si geanta sunt doua articole vestimentare cheie pentru orice tinuta feminina. In cele ce urmeaza o sa fac referire la cateva mici secrete pentru a stii cum sa asortezi geanta cu pantofii intr-un mod cat mai placut ochiului.

Pana in urmca cu cativa ani era cool sa iti asortezi culoarea pantofilor ieftini cu geanta dar in prezent aceasta asortare a devenit ceva banal. De aceea este nevoie de mici schimbari pentru ca asortarea celor doua articole vestimentare sa fie una cu bun gust si sa eviti banalitatea.

Culori puternice la pantofi si geanta - usor de remarcat si evidentiat

Poti opta pentru gentile cu forme circulare pe care sa le asortezi cu o pereche de pantofi ieftini de dama in forme circulare. Important este sa sugerezi o astfel de forma intr-un fel sau altul. In ultima perioada au devenit la moda imprimeurile animale. Astfel de imprimeuri sunt purtate de doamnele care opteaza pentru un stil mai extravagant si carora le place sa se evidentieze prin intermediul stilului vestimentar adoptat.

Gentile sport au devenit un trend dar este important sa stii cu ce fel de pantofi ieftini de dama sa le asortezi. La o tinuta casual le poti asorta cu o preche de sandale cu modele foarte simple si deloc complicate. Poti completa tinuta cu o fusta casual si o bluza subtire de vara si astfel intregul outfit va avea un aspect foarte placut ochiului.

Auriul metalizat este o culoare interesanta dar este foarte important cum este asortat deoarece din ceva foarte frumos in ceva de evitat. Se poate opta pentru o asortare a pantofilor de dama ieftini aurii metalizat cu o geanta de aceeasi culoare. O astfel de culoare scoate din anonimat orice tinuta indiferent de culorile folosite.
Alte culori puternice pot fi rosu, galben si albastru deschis pot fi culori care sa dea viata oricarei tinute. Se poate opta pentru o astfel de culoare pentru ambele articole vestimentare: pantofi si geanta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram