Intretinere piscine? Aquatech Systems si obtii cel mai mic pret de pe piata: 35 de euro

26 mai 2015
Autor:
Zoom-Biz

Vara, piscina este locul preferat de intreaga familie. Pana aici nimic mai adevarat. Atentie: piscina este functionala atata timp cat este mentinuta o curatenie perfecta. Asadar, nu este suficient sa construiesti o piscina. Este important sa stii ce implica, inclusiv, partea de mentenanta. La o prima vedere s-ar putea sa-ti para o chestiune complicata si costisitoare din punct de vedere financiar. Exista alternative pe cat de practice, pe atat de avantajoase ca pret.

Ajutorul in materie de intretinere piscine vine de la Aquatech Systems, companie ce aduce nou pe piata din Romania, servicii integrate de tratare a apelor primare, constructii si intretinere piscine si tratarea apelor reziduale.

Aquatech Systems nu doar ca iti propune solutii inovatoare de intretinere piscine, ci iti asigura si cel mai mic pret pentru acest serviciu, de pe piata. Mai exact, cu Aquatech Systems cheltui doar 35 de euro/luna. Serviciul de intretinere piscine include procedee meticuloase si analize in detaliu, totul pentru ca tu sa te bucuri de siguranta si confort...in piscina!

Aquatech Systems-Servicii premium pentru intretinere piscine

Chiar daca apa din piscina este curata si transparenta, poate contine bacterii care transmit boli si infectii. Mai mult, vantul si ploaia pot aduce in piscine agenti contaminanti care deterioreaza, inclusiv, echipamentele piscinei.

In lipsa unor servicii de intretinere profesionale, piscina poate deveni, in scurt timp, complet nefunctionala, iar apa poate deveni un factor de risc pentru sanatatea umana. Nu doar microorganismele pot afecta investitia. Algele verzi, ph-ul cu valori excesiv de mari, acumularile de grasime si ulei, prezenta ionilor metalici..toate isi pot pune amprenta atat pe functionalitatea echipamentelor din piscina, cat si pe constructia in sine.

Pentru a beneficia de o apa curata si fara bacterii este necesar un tratament chimic corespunzator, efectuat doar pe baza unor substante de piscina speciale. Din cauza logisticii complexe pe care o implica, intretinerea piscinei iese, din start, din aria responsabilitatilor tale. Este mult mai avantajos sa lasi aceasta operatiune pe mana unor profesionisti.

Aquatech Systems-Servicii noi pe piata de specialitate

Aquatech Systems iti sta la dispozitie cu tot ceea ce inseamna piscine, de la constructie si intretinere piscine, pana la reconditionari piscine si sterilizare apa cu UV.

In ceea ce priveste serviciul de intretinere piscine, Aquatech Systems dispune de toate resursele necesare unei lucrari executate impecabil.

Operatiunea implica deplasarea unei echipe specializate pentru:

- prelavare de probe de apa

- analizarea parametrilor importanti ai apei

- curatarea si aspirarea bazinului

- corectia cu substante de piscina

- mentenanta sistemelor de filtrare si chiar inlocuirea lor in caz de defectiuni majore

Aquatech Systems iti sta la dispozitie cu operatiuni de punerea in functiune a piscinei la inceputul sezonului, precum si cu operatiuni de pregatirea a piscinei pentru sezonul de iarna.

Printre serviciile incluse se numara si: indepartarea prelatei de iarna, golire bazin, curatare/spalare bazin apa, detartaj bazin, montarea in instalatie a pompei de recirculare, aspirarea bazinului, verificarea instalatiei generale a piscinei, etc.

Si pentru ca Aquatech System isi propune ca sezonul acesta sa fie unic, a pregatit un pret pe masura: 35 de euro/luna (pret valabil pentru piscinele cu volum de maximum 100 mc apa).

Pentru informatii suplimentare si pentru a stabili o intalnire cu unul din reprezentantii nostri, acceseaza www.aqua-tech.ro sau suna la numarul de telefon 072PISCINE (0727.472.463).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram