InfiintareSRL.com - Practicam servicii de calitate de peste 8 ani acum chiar si mai ieftin am scazut preturile pentru infiintari firme

31 mai 2017
Autor:
SPARTAN MARKETING

Ca urmare a intrarii in vigoare a Legii nr. 1/2017, Oficiul National al Registrului Comertului a adoptat noi modificari privind eliminare unor taxe si tarife, precum si pentru completarea si modificare unor acte normative la Registrul Comertului, InfiintareSRL.com a scazut propriile tarife. Ceea ce ne-a motivat sa face aceste schimbari este dorinta ca fiecare viitor antreprenor sa beneficieze de un proces de infiintare rapid, corect si la cele mai mici preturi din Romania.
Incepand cu data de 1 februrie 2017, la InfiintareSRL.com onorariul standard pentru infiintare firma sau modificari este de 200 lei.
InfiintareSRL.com a dat dovada de promptitudine fiind prima care a adus modificari tarifelor dupa eliminarea majoritatii taxelor legale de la Registrul Comertului.
Acelasi decizie in ceea ce priveste infiintarea firmelor am luat-o si la sediile din Cluj, Galati, Iasi, Craiova, Pitesti, Timisoara, Arad, Brasov, Bacau, Braila, Baia Mare, Targu Mures, Constanta dar si in restul oraselor unde avem sedii.
Am facut acest lucru pentru ca ne dorim sa construit o comunitate de business, lumea e intr-o continua schimbare, piata se schimba, iar mediul anteprenorial trebuie sa tina pasul, ne-am propus sa il sustinem si sa ofrim clientilor nostri tot ceea ce au nevoie. Serviciile noastre sunt de calitate, rapide si la cele mai mici preturi din piata.
Asadar, 1 februarie 2017 reprezinta un nou inceput pentru viitorii antreprenori, fara taxe suplimentare la ONRC si onorarii reduse.
Preturi competitive, servicii de inalta calitate, adaptabilitatea si rapiditatea in desfasurarea actiunilor necesare infiintarilor de societati comerciale, sunt valori pe care ne bazam inca de la incepu si care ne reprezinta si azi.
FIrma noastra indeamna viitorii antreprenori sa intre in lumea afacerilor cu dreptul apeland cu incredere la serviciile sale de infiintare firma, gazduire sediu social, inregisrare mentiuni la ONRC, etc.
Compania noastra are peste 8 ani de activitate in domeniul prestarii serviciilor de infiintare de societati comerciale (SRL, SRL-D, PFA, II), schimbari de sediu social, deschidere/inchidere punct de lucru, cesiuni, inregistrari marci la OSIM si alte servicii adiacente societatilor comerciale, precu gazduire sediu social.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram