In MagazialuCostica ro s a redus pretul motopompelor cu pana la 25

18 aprilie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Primavara si-a intrat in drepturi. Utilajele si uneltele de gradina sunt prezente peste tot, lucrarile sunt in toi, sistemul de irigatii este reevaluat, imbunatatit sau inlocuit complet. Motopompele din Magazia lu’ Costica beneficiaza de reduceri intre 8% si 25% si astfel lucrarile de primavara in gradina au spor.
Cu cele peste 40 de motopompe de vanzare in magazinul online, Magazia lu’ Costica poate spune ca vine in ajutorul gradinarilor cand acestia lucreaza orice tip de teren. Irigarea terenului este o activitate esentiala si aceasta nu se poate face eficient folosind forta umana. Motorizarea este solutia pentru o irigare optima.

Caracterizate in general prin independenta energetica, pornire usoara si cadru pentru protectie si transport, aceste utilaje au rost si in afara actiunii irigatiei, fiind folosite si la golirea diferitelor bazine cu apa sau mutarea unor volume mari de apa, contra incendiilor si in multe alte contexte.

Cum se alege motopompa potrivita

Irigatia este cea mai buna modalitate de a asigura plantelor apa necesara dezvoltarii, indiferent de perioadele secetoase. Motopompele sunt de putere mai mare sau mai mica, iar cele disponibile in Magazia lu’ Costica sunt pentru apa curata, apa semi-murdara, apa murdara, dar si motopompe de presiune sau cu debit mare.

Dar nu clasificam motopompe de vanzare in functie de intrebuintari, pentru ca acestea sunt, in limite, multifunctionale. Motopompele potrivite se aleg in functie de anumite criterii, precum:

• Puterea dezvoltata (de la 1CP la 10 CP,in functie de dimensiune, asadar necesarul de irigare)
• Producatorul (in acest magazin online este vorba de Honda, Kipor sau AGT)
• Tipul de motor (benzina sau motorina)
• Debitul (de la 3 mc/h la 70 mc/h)
• Adancimea de aspiratie si inaltimea de refulare (adancimea nu depaseste 10 metri, dar refularea porneste de la 11 metri si poate ajunge la peste 60 de metri inaltime, in cazul celor mai puternice pompe din MagazialuCostica)
• Bineinteles, apa curata/ semi-murdara/ murdara

Pretul mic pentru motopompa sau mai degraba un raport bun calitate-pret

O reducere la o motopompa nu inseamna ca are performante mai scazute fata de una de aceeasi categorie dar ne-redusa, ci este mai mult o consecinta a lichidarii unui stoc, a unui acord intre producator cu magazinul de desfacere si asa mai departe.

Preturile motopompelor pornesc de la cateva sute de lei.Categoria motopompei este factorul determinant in stabilirea pretului, pentru ca raportul calitate-pret nu poate varia chiar atat de mult, dar acesta exista si este, in general, unul foarte bun la MagazialuCostica.

Asadar, nu este indicata alegerea unei motopompe dupa criteriul “pret”, ci ulterior compararii caracteristicilor. In orice caz, MagazialuCostica are reduceri pentru motopompe din toate aceste categorii, pentru a sustine micii fermieri, antreprenorii din industria de peisagistica dar si pe cei din industria edilitara.

Alaturi de utilajele pentru ingrijirea plantelor, solului, gazonului si lemnului, motopompele sunt puternic promovate de magazinul online MagazialuCostica in aceasta primavara. Pentru comenzile online este disponibila si adresa de e-mail [email protected] , iar numarul de telefon de contact este 0741.077.261.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram