In acest inceput de primavara Bman vine cu oferte promotionale la tricourile de barbati pentru sezonul de vara

11 martie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Bman a lansat de curand o gama larga de tricouri pentru barbati dorind sa se ofere domnilor posibilitatea de a avea sansa sa imbrace haine comode pentru o tinuta chic si lejera in acelasi timp. Noua colectie de tricouri de barbati ieftine cuprinde o multitudine de modele astfel incat fiecare domn isi poate alege tricoul potrivit lui si stilului de imbracaminte preferat.

Atunci cand temperaturile devin din ce in ce mai ridicate mai ales pe timpul verii, tricoul este unul din articolele vestimentare care nu trebuie sa lipseasca din garderopa unui barbat indiferent de ce stil de vestimentatie prefera. Tricoul este si va fi articolul vestimentar ideal pentru perioada de vara pentru outfit-urile de zi cu zi ale barbatilor.

Ce tricouri de barbati ieftine ofera cei de la Bman

Cum Bman este magazinul ce s-a facut remarcat inca de la lansarea lui cu o gama diversificata de haine pentru barbati adresandu-se tuturor celor care doresc ca prin vestimentatia purtata sa se faca remarcati dar in acelasi timp sa se simta si confortabil, si gama de tricouri este formata din:
• Tricouri ieftine cu dungi - acestea sunt ideale pentru barbatii care prefera tinutele mai incarcate acestea oferind avantajul de a scoate in evidenta mai usor atat persoana care poarta un astfel de tricou cat si tinuta in sine. Tricoul, fiind format din din mai multe culori, se ofera posibilitatea de a asorta tricoul mai usor cu celelate componente ale tinutei aici incluzand atat pantalonii cat si incaltamintea
• Tricourile cu imprimeuri sunt unele din cele mai purtate tipuri de tricouri de catre barbati, in special de catre cei care prefera tinutele casual in outfit-urile lor de zi cu zi. Totodata cei de la Bman dispun de tricouri ieftine cu diverse mesaje ceea ce poate reprezenta un element de atractie pentru unii barbati
• Tricourile simple uni - aceste modele clasice dar inca elegante sunt preferate de barbatii care opteaza de regula pentru tinute simple fara ca acestea sa fie incarcate de multe culori. Tinutele simple inca sunt destul de purtate atat de catre barbatii tineri cat si de cei trecuti de prima tinerete.
Aceste tricouri ieftine pot fi accesorizate la tinute de vara atat cu pantaloni lungi cat si pantaloni scurti. Totodata tricourile de la Bman pot reprezenta solutia ideala pentru articolele vestimentare purtate pe sub o camasa, bluza sau jacheta de jeans. Toate aceste alternative de purtare a tricoului ofera o larga versatilitate.

Reduceri de pana la 30% la tricourile de la Bman + Transport si retur gratuit

Odata cu lansarea acestei colectii de tricouri, cei de la Bman au dat startul si la o campanie de reduceri la aceste produse, reduceri de pana la 30 % astfel incat cumpararea unui astfel de tricou ieftin poate reprezenta o achizitie avantajoasa.

Comenzile la aceste tricouri se pot face online pe site cu doar cateva click-uri sau telefonic sunand la numarul 0726 488 488. La acest numar de telefon puteti suna si in cazul in care doriti sa aflati informatii despre produsele Bman.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram