Importanta promovarii evenimentelor de vanzari: cum influenteaza ele afacerea ta

12 aprilie 2017

Evenimentele speciale de vanzari urmaresc sa atraga clienti noi, in scopul de a dezvolta afacerea si de a creste profitul acesteia. Indiferent ca este desfasurat la lansarea unui produs nou sau pur si simplu pentru a genera o crestere in vanzari intr-o perioada mai putin rentabila pentru firma, un eveniment de acest gen aduce multe beneficii daca este promovat si sustinut ca la carte.

Materiale promotionale foarte eficiente in promovarea unui eveniment de vanzari
Fuel este o firma care ofera servicii de tipar digital si print, personalizand diverse tipuri de obiecte si care poate deveni un aliat de incredere pentru crearea unui eveniment de vanzari de succes.

Incepand de la mape si bloc notes sau agende personalizate, pana la carti de vizita ideale pentru networking, toate pot fi realizate cu ajutorul Fuel. Un impact si mai mare asupra destinatarilor il au cadourile precum pixurile sau tricourile personalizate, care sunt un bun instrument de promovare, functionand ca un reminder pentru clienti sau colaboratori.

Roll-up-urile, standurile expozitionale si people-stopper-urile bine realizate si corect pozitionate in spatiu sunt alte elemente care fac obiectul unui eveniment de vanzari de succes. Ele atrag atentia participantilor si evidentiaza beneficiile produselor promovate.

Pentru toate aceste servicii de productie publicitara, specialistii Fuel sunt pregatiti sa ofere cele mai bune solutii de tipar si print.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram