Iarna nu te va mai prinde nepregatit daca investesti intr o lama pentru zapada de la Magazia lui Costica

20 octombrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Iarna aduce cu sine schimbari de tot felul, de la cele climatice pana la necesitatile ce tin de intretinerea unui drum public. Cu alte cuvinte, iarna inseamna mai multe responsabilitati. Iar de vreme ce bunul mers al activitatilor orasenesti depinde de calitatea traficului, investitia intr-o lama de zapada este mai mult decat esentiala. Exista mai multe tipuri de astfel de utilaje special create pentru a contracara efectele sezonului rece, insa un singur loc ofera cea mai buna gama: Magazia lu’ Costica. Aici puteti cere o oferta personalizata, care va veni in intampinarea celor mai pretentioase cerinte.

Lamele pentru zapada de la Magazia lu’ Costica – zapada in exces devine o amintire

Pentru multi, zapada reprezinta o placere, insa aceasta pana cand se vad nevoiti sa iasa cu masina si intalnesc in cale nameti ce le ingreuneaza drumul. Toti isi doresc zapada abundenta numai cu anumite ocazii, cum ar fi sarbatorile, situatie in care nu sunt nevoiti sa iasa din case. Insa cand se intampla ca zapada sa le ingreuneze activitatile zilnice, aceasta devine o cauza de stres. Prin urmare, o lama pentru zapada achizitionata de autoritatile specializate poate aduce multe beneficii tuturor, atat celor care au facut investitia, cat si celor care se bucura de ea. Asadar, exista doua tipuri de lame pentru zapada:
• Lame de zapada pentru tractoare: acestea au puterea necesara curatarii drumurilor cu duritate mare;
• Lame de zapada pentru autocamion: acestea sunt create pentru a curata drumurile principale;
Ambele tipuri de lame de zapada au o latime de lucru de la 240 pana la 330 de centimetri. Acest fapt permite o curatare spornica a drumului in cauza. Iar sporul reprezinta un element-cheie pentru orice activitate de care depinde bunul mers al unei localitati. Din aceasta cauza, a investi intr-un astfel de utilaj reprezinta o decizie de durata si inteleapta, iar a apela la Magazia lu’ Costica este decizia perfecta care poate fi luata.

DESPRE MAGAZIA LU’ COSTICA

Magazia lu’ Costica este un magazin online ce comercializeaza utilaje si accesorii pentru agricultura, zootehnie si horticultura. Comanda produselor se realizeaza online. Plata se poate realiza atat in sistem ramburs, cat si prin depunere de numerar in contul firmei, in rate ori la sediul firmei. Magazia lu’ Costica comercializeaza produse de calitate premium, achizitionarea unui astfel de produs fiind o adevarata investitie pentru viitor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram