Hainute copii din magazinul online Super Kids Store

28 iulie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Fie ca vrei sa achizitionezi hainute copii pentru copilul tau si vrei sa faci cadou unui copil, magazinul online Super Kids Store ofera o gama variata de produse pentru cei mici. Poti astfel sa comanzi tot ce doresti din confortul casei tale fara a mai cauta in magazinele de copii produsele pe care le doresti. Vei gasi astfel in magazinul online trening, compleuri, tricouri, bluze, hanorace, jachete, pantaloni atat pentru fetite, cat si pentru baietei. Alege din multitudinea de modele puse la dispozitie modelul potrivit pentru copilul tau.

Paleta cromatica diversificata iti va satisface si cele mai exigente gusturi. Raportul calitate-pret este unul excelent, iar conditiile de livrare si plata sunt dintre cele mai avantajoase. Magazinul online are cele mai frumoase articole pentru copii, imprimate cu imagini inspirate din jocurile si desenele lor preferate. Produsele oferite de Super Kids Store ies in evidenta usor prin calitate si stilul modern. Magazinul online te asteapta cu preturi atractive pentru toate buzunarele si modele indragite de copii tai. La un raport optim calitate-pret vei putea achizitiona articole vestimentare de calitate pentru cei mici.

Comanda acum hainute copii!

Copilul tau se va bucura de noile achizitii si isi va innoi dulapul cu noi produse. Super Kids Store iti ofera posibilitatea de a alege intre marimi pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 11 ani. Materialele de fabricatie ale produselor sunt de calitate, cu tesatura rezistenta la multe spalari si usor de curatat. Produsele oferite au in componenta tesatura din bumbac 100% sau bumbac si tesatura elastica, ce are rolul de a impiedica micsorarea si care nu permite infiltrarea profunda a murdariei in tesatura. Bluzitele, top-urile si tricourile sunt in forme variate, moderne, pe gustul parintilor si al fetitelor. Datorita gamei foarte variate de modele, cu siguranta vei gasi unul adaptat nevoilor tale, care sa le placa la fel de mult si copiilor tai.

Bluzele sunt ieftine intrucat sunt oferite aproape la pret de depozit. Acestea sunt realizate in totalitate din bumbac si sunt potrivite pentru sezonul primavara sau toamna, fiind grosute. Realizate din material de tip fas la exterior si captuseala din poliester la interior, acestea ii apara pe cei mici de raceala prin faptul ca nu permit ajungerea apei din ploi sau ninsoare aproape de hainele purtate pe interior. Variantele de tricouri puse la dispozitie in magazinul online sunt moderne si aduc copii mai aproape de lumea povestilor sau de personajele lor favorite.

Unde gasesti online hainute copii?

Infiintat in Timisoara, magazinul online Super Kids Store ofera haine pentru copii, inclusiv pentru nou-nascuti. Compania ofera hainute originale cu licente de la cele mai cunoscute productii de animatii si desene, realizate din materiale de cea mai buna calitate. Cu siguranta, copilul tau va fi fericit cand isi va vedea personajul animat preferat, imprimat pe hainutele lui. Articolele de vestimentatie comercializate acopera toate nevoile celor mici, indiferent de sezon si personalitate. Pentru informatii suplimentare si comenzi, acceseaza pagina de internet a magazinului online Super Kids Store sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei.

 

Datele de contact ale firmei Super Kids Store

Adresa firmei: Calea Sagului 33, Ap. 30, Et. 7, Timisoara

Telefon: 0725 893 494

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram