Grupul TPG Romania specializat in servicii de audit si contabilitate a incheiat 2016 cu o cifra de afaceri de peste 1

30 martie 2017

Pe o piata foarte fragmentata si cu o competitivitate ridicata cum este cea a serviciilor financiare in Romania, Grupul TPG Romania a incheiat anul fiscal 2016 cu o cifra de afaceri care depaseste pragul unui milion de euro, insumand 4.937.664 lei, in crestere cu 5% fata de anul 2015. Totodata, grupul TPG Romania a inregistrat, in anul 2016, si un profit de peste 8% din cifra de afaceri.

“Anul 2016 a fost un an in care Grupul TPG Romania si-a consolidat prezenta pe piata locala a serviciilor financiare, din toate punctele de vedere: am integrat serviciul de audit in gama serviciilor financiare pe care le oferim, ne-am consolidat portofoliul de clienti pana la 90 de clienti din cele mai diverse industrii si ne-am marit echipa. Acum, in 2017, ne dorim sa punem accentul pe atragerea de clienti noi care activeaza in industriile in care grupul TPG are deja competente puternice: real-estate, IT, constructii, retail si productie”, a declarat Vasileios Voulgaris - Partener al Grupului TPG.
Grupul

TPG Romania este o initiativa antreprenoriala care functioneaza pe piata locala inca din 2009 si care a evoluat de la statutul de firma de consultanta financiara de nisa pana ce a devenit un grup de companii redutabile si cu credibilitate, care ofera clientilor o gama larga de servicii financiare sau conexe. Structurat in trei entitati juridice - TPG Accounting, TPG Advisory si Balan TPG Audit, grupul TPG deserveste atat companii multinationale, cat si afaceri locale de succes, sau start-up-uri, iar gradul ridicat de retentie a clientilor este dovada profesionalismului fiecarui membru al echipei.

“Lansarea pe piata a grupului TPG a venit ca un raspuns necesar la nevoile din ce in ce mai specifice ale oamenilor de afaceri si, tot la fel, serviciile pe care le oferim adreseaza cele mai specifice nevoi: de la auditul financiar si pana la consultanta fiscala, de la contabilitate la managementul bunurilor - ca sa dau doar cateva exemple. Insa, pe o piata atat de concurentiala, in care avem peste 50.000 de contabili si peste 5.000 de auditori, principalul atu al grupului TPG este cunoasterea in profunzime a realitatii fiscale si financiare din Romania si a pozitionarii acesteia in contextul potrivit, la momentul potrivit.”, a completat Vasileios Voulgaris.

Compania si-a propus inca de la lansare sa ajute reprezentantii mediului de business local sa invete sa navigheze prin sistemul economic, ajutandu-i sa gaseasca cele mai bune solutii si sa isi adapteze business-ul la conditiile pietei.

TPG a adunat in echipa sa profesionisti cu experienta vasta profesionala si diverse background-uri, obiectivul final fiind sa ii poata asigura solutii integrate clientului pentru ca acesta sa-si imbunatateasca eficienta, sa gestioneze in mod corect costurile si sa-si controleze mai bine structura si operatiunile propriei afaceri. Practic, grupul TPG ofera clientilor sai instrumentele necesare pentru un management optim al companiei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram