Glamour Studio are vesti minunate in 2017: deschide un nou sediu de peste 800 de metri patrati

28 februarie 2017

Inceputul anului 2017 vine cu vesti extraordinare pentru angajatele, dar si pentru aspirantele la titlul de model pentru Glamour Studio, unul dintre cele mai respectate studiouri de videochat din Bucuresti: noul sediul al studioului, de peste 800 de metri patrati, isi va deschide usile pentru angajate.

Glamour Studio, unul dintre cele mai mari studiouri de videochat din Capitala, anunta ca in curand va fi finalizat un al doilea sediu al studioului, un spatiu de peste 800 de metri patrati in care modelele vor avea parte de toate facilitatile necesare desfasurari jobului in deplina armonie. Noul studio va fi dotat cu zona de masaj de relaxare, cu solar, cu servicii de coafor, manichiura si pedichiura, precum si camere mari, de minimum 30 de metri patrati, decorate si echipate modern.

Angajatele Glamour Studio se vor bucura de confort sporit la locul de munca, astfel incat, la finalul programului, sa fie cat se poate de relaxate. Acest lucru este un mare beneficiu pentru femeile care au doua locuri de munca si trebuie sa se mentina relaxate pe tot parcursul zilei.

Noul sediu modern al Glamour Studio este echipat astfel incat sa asigure nu numai bunastarea angajatelor, cat si sa ajute la suplimentarea veniturilor acestora prin echipamentele ultramoderne. Personalul Glamour Studio urmeaza sa se mareasca, fiind angajati 20 de specialisti in domeniu (suport tehnic, linie speciala pentru modelele de acasa, traineri, asistenti manageri).

Glamour Studio este un studio de videochat cu o pozitie importanta in piata, remarcandu-se de-a lungul celor 9 ani de activitate prin profesionalism si seriozitate. Echipa de experti din spatele Glamour Studio ofera training profesionist si consiliere stilistica, precum si aparatura tehnica de ultima generatie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram