Ghid de pantofi de dama pentru sezonul de primavara vara 2015

17 iunie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Nu este un secret ca pantofii de dama sunt un accesoriu important si ca femeile pur si simplu ii adora. Colectiile de primavara - vara au aparut deja in magazine asa ca este momentul sa incepi sa cauti perechea sau perechile potrivite stilului tau. Inainte de sesiunea de shopping este bine sa fii informata si sa investesti in pantofi care sa fie in tendinte, dar si practici si usor de asortat. De aceste lucruri se ocupa Diva Hair.

PANTOFII de dama CLASICI
Unde sa-i porti: la birou, cocktailuri, intalniri business, in oras
Ce culori sa alegi: negru, maron

Aici se incadreaza pantofii cu varf ascutit si toc cui sau renumitul model Mary Jane. Pe oricare dintre aceste doua modele l-ai alege, trebuie sa stii ca, prima regula este definita de clasic. O tinuta clasica de birou (camaa cu pantalon sau fusta) va fi completata perfect de aceste modele, insa ii poti asorta si la o pereche de jeansi pentru o tinuta casual cand iesi cu prietenii in oras. Asorteaza-i cu un top, o camasa sau un bolero din materiale pretioase. Asorteaza la ei o poseta in forme clasice.

PANTOFII MASCULINI (Oxford)
Unde sa-i porti: la birou, intalniri business, petreceri cu prietenii, in oras
Ce culori sa alegi: negru sau alb-negru

O pereche de pantofi de dama masculini clasici, din lac, cu sireturi sunt necesari in garderoba oricarei femei. Negrul este cea mai potrivita culoare pentru acest model, combinatia dintre cele doua - culoare si model - ii fac foarte versatili. Astfel, ii poti asorta la o tinuta clasica pentru birou, insa de preferat sunt pantalonii cu dunga din stofa, fie ca sunt drepti sau evazati. Ideea este sa pastrezi nota de masculinitate si sa renunti la fusta. Pentru tinutele casual, potriveste la acesti pantofi de femei o pereche de jeansi si obiecte vestimentare inspirate de cultura britanica, adauga peste un sacou masculin, o vesta sau/si o palarie de fetru.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram