Generatoarele de curent de la Vexio foloseste le cu incredere ca principal furnizor de energie electrica

7 martie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul online Vexio a lansat de curand noi modele de generatoare de curent ce sunt disponibile pentru vanzare catre toti clientii shopului online cu acelasi nume. La acest magazin online gasiti generatoare de curent indiferent ca doriti un generator pe care sa il folositi ca sursa de energie de urgenta, de interventie, de rezerva sau continua.

Generatoare pentru toate nevoile clientilor

La Vexio gasiti generatoare de curent ce apartin unor producatori renumiti precum Einhell, Honda, Kipor, Stager si Stern. Dupa cum observati gama este foarte diversificata astfel incat fiecare client isi va putea alege generatorul care ii este cel mai util si pe care si-l poate permite din punct de vedere al bugetului disponibil.

Indiferent de ce tip de generator doriti, la Vexio gasiti generatorul pe care il preferati in functie de sistemul de pornire:

• Generatoare cu demaror cu sfoara
• Demaror electric
• La sfoara/electric
• Manual
Aceste generatoare de la Vexio pot fi utilizate in fiecare zi sau in functie de un anumit program. In general astfel de generatoare sunt considerate ca fiind unele cu functionare continua. In situatia in care aveti deja o sursa principala de energie, puteti folosi generatorul de curent ca sursa secundara de energie. Un astfel de generator poate fi foarte util cand locuiti intr-o zona unde sursa principala de curent nu este una foarte stabila aceasta oprindu-se la anumite intervale de timp.

Din punct de vedere al formei de alimentare, la Vexio gasiti generatoare care functioneaza pe baza de benzina si motorina. Un alt criteriu important pe care utilizatorii il au in alegerea unui generator este autonomia acestuia. La Vexio gasiti generatoare de curent cu o autonomie cuprinsa intre 3 si 13 ore, dvs putand sa va alegeti modelul care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs.

Generatoare digitale - noi, puternice si la preturi avantajoase

Generatoarele de curent Kipor de la Vexio sunt de tip digital, avand o greutate redusa si un grad mare de portabilitate. Greutatea lor mica se datoreaza faptului ca alternatorul este antrenat direct de motor nefiind nevoie sa se mai foloseasca volantul. Totodata aceste generatoare Kipor dispun de un design mai prietenos comparativ cu celelalte generatoare si totodata zgomotul produs este unul mai mic. Tehnologia INVERTER confera o fiabilitate mare generatoarelor Kipor de la Vexio.

In ceea ce priveste fluctuatiile de tensiune si frecventa, la generatorul Kipor acestea sunt de maxim 2% oferiind posibilitatea sa fie alimentat orice dispozitiv electric. In comparatie cu alte generatoare traditionale care au fluctuatii de tensiune si frecventa de maxim 5%, generatoarele Kipor au un mare avantaj din acest punct de vedere.

Cum puteti comanda de la Vexio

Pentru a putea cumpara aceste generatoare nu trebuie decat sa intrati pe site-ul cu acelasi nume si sa accesati sectiunea corespunzatoare acestor categorii de produse. Comanda se poate realiza pe site in doar cateva minute. Pentru a efectua comanda telefonic puteti suna la numarul de telefon 0374 477 114 sau puteti suna la acelasi numar de telefon daca doriti informatii suplimentare despre produsele magazinelor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram