Frezele de zapada de la Magazia lui Costica te scapa de nametii nedoriti pe timp de iarna

10 decembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Iarna este un sezon foarte dificil, mai ales daca vremea este capricioasa si ne toarna o ninsoare pe cinste care blocheaza cu totul fiecare alee, straduta sau chiar strada principala. De aceea, am pus mana de la mana, pentru a nu pati si in aceasta iarna ca in sezonul trecut, cand am ramas complet blocati in nametii imensi, si am cumparat pentru drumurile noastre principale o freza de zapada, care ne-a fost recomandata de mai multi prieteni si chiar specialisti.
Initial am fost putini descumpaniti de pretul nu tocmai mic al acestor freze pentru zapada, pentru ca pentru un singur om este o investitie majora si e posibil sa nu fie folosita decat o data sau de doua ori pe ani, in functie de capriciile vremii. Dar in momentul in care ne-am adunat mai multi pentru a cumpara la primarie o astfel de freza, folosita pentru binele comunal, atunci achizitionarea unei freze de zapada calitative a fost mult mai simpla si mult dorita. Ne-am lovit imediat, insa, de problema raportului de calitate/pret, mai ales ca nu stiam foarte multe despre aceste freze de zapada. Iata ce am descoperit!

Achizitioneaza freze pentru deszapezire in functie de nevoile tale

Pentru a lua exact freza de zapada care se potriveste cu necesitatile noastre, a trebuit sa ne informam putin, ca sa aflam detalii tehnice care ne-ar putea ajuta in luarea unei decizii. Astfel, ne-am dat seama ca pentru a alege modelul potrivit dintre toate frezele pentru zapada disponibile, trebuie sa ne orientam in functie de:
• Latimea de lucru este foarte importanta pentru ca in functie de ea stim exact ce fel de suprafata trebuie sa fie curatata de zapada si ce fel de masina utilitara trebuie sa o actioneze
• Puterea este de asemenea extrem de importanta, pentru ca reprezinta forta care va actiona freza de zapada, dar mai ales eficienta cu care zapada va fi curatata
• Caile de evacuare sunt accesorii cheie, pentru ca doar cu ajutorul lor zapada va fi inlaturata eficient, iar in cazul in care exista un drum greu de curatat, o freza pentru zapada cu doua cai de evacuare va fi dublu eficienta
In functie de acestea, dar si de multe alte detalii tehnice, ne-am decis asupra a cateva modele dintre care l-am ales pe cel care parea cea mai buna optiune pentru drumurile noastre comunale.
Unde poti gasi cea mai generoasa oferta la freze de zapada?
Nu in ultimul rand, a contat enorm locul de unde am facut aceasta achizitie. Nu numai ca am beneficiat si de o mica reducere pentru alegerea facuta, dar am realizat ca Magazia lu’ Costica, caci acesta este numele magazinului online, are o oferta foarte generoasa pentru toti gospodarii. De aceea, am decis, personal, sa investesc intr-o freza de zapada si pentru propria curte, care poate fi actionata si de un motor foarte mic, de maxim 30 CP, deci si de o masina de tuns iarba.
Acum sunt sigur ca atat curtea, cat si drumurile din afara proprietatii mele vor fi curatate eficient in aceasta iarna, fara sa mai avem frica ca vom ramane blocati si la mila vremii capriocioase. Magazia lu’ Costica ne-a oferit freza pentru zapada ideala la timpul potrivit!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram