Flrbirotica lanseaza categoria Stilouri de lux

6 martie 2017

Flrbirotica lanseaza noua categorie Stilouri de lux, aici putem regasi si pixuri, ale unor branduri consecrate precum Parker, Picasso, Inoxcrom, dar si celebrul producator de instrumente de scris Faber-Castell. Prin adaugarea unei noi categorii de produse compania se orienteaza catre multumirea deplina a clientilor, incercand sa ofere produse si servicii cat mai personalizate in functie de activitatea profesionala a consumatorilor.
Printre brandurile mentionate Parker este pe departe cel mai cunoscut producator de instrumente de scris de lux, istoria acesteia incepe in anul 1892 atunci cand George Parker pune bazele companiei Parker Pen Co, iar in cei peste 100 de ani de existenta aceasta reuseste sa fie liderul gamelor premium in materie de pixuri si stilouri datorita finisajelor sale speciale, dar mai ales a materialelor de calitate superioara utilizate in procesul de productie. Penita acestora este de cele mai multe ori confectionata din aur de 18k placata cu diferite metale pretioase precum platina sau argintul. Datorita notorietatii acestei marci in anul de Stilouri de lux in anul 1962 devine furnizorul oficial al Casei Regale Britanice.
Gama Faber-Castell imbina simplitatea si perfectiunea, iar la un instrument de scris atat de sofisticat precum stiloul calitatea reprezinta design si inginerie, acest lucru se aplica in mod special penitelor, calitatea acestor component cheie va determina placerea in utilizare. Combinatiile de metale pretioase asigura o armonie placuta intre rigiditate si elasticitate. Fabricarea unor asemenea penita implica mai mult de 120 de pasi, majoritatea manuali.
Alege sa achizitionezi din magazinul online Flrbirotica Pixuri si Stilouri de lux, bucura-te de calitatea premium a produselor, livrarea se realizeaza extreme de rapid atat in Bucuresti cat si in restul tarii in maximum 24 de ore de la plasarea si confirmarea comenzii.
Profita acum de preturile reduse la majoritatea produselor din categorie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram