Firma Contabilicesc ro ofera servicii de contabilitate pentru o diversitate de firme si societati mici

18 martie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Contabilicesc este o firma tanara de contabilitate in plina dezvoltare in Bucuresti.Firma ofera servicii complete de contabilitate indiferent de forma juridica pe care o aveti.

Daca aveti o companie cu un numar intre 2 si 10 angajati , cu un obiect de activitate al firmei inscris in codurile CAEN si nu stiti cum sa o scotateti la cap cu problemele contabile, echipa Contabilicesc va stau la dispozitie pentru a va oferi servicii de contabilitate profesionala .Fie ca aveti un PFA,IF, II, SRL sau SRL-D, echipa contabilicesc va sta la dispozitie oricand deoarece sunt specializari in:

• Expertiza contabila
• Salarizare
• Cesiune parti sociale

De ce sa lucrati cu o firma de contabilitate din Bucuresti?

Sa manageriezi o companie nu este atat de simplu precum pare iar partea economica si contabila uneori poate fi o corvoada daca da nu stii bine legislatia. Pentru a evita eventualele probleme de ordin fiscal , apelati cu incredere la o firma de contabilitate din Bucuresti foarte buna. Echipa Contabilicesc este o echipa de incredere, profesionista cu cei mai buni specialisti contabili. Externalizarea serviciilor contabile catre echipa Contabilicesc inseamna sa ca firma dumneavoastra este pe mana specialistilor contabili.O externalizare a serviciilor mai inseamna si economii considerabile , scapati de griji ( cand vine vorba de emitere, introducere sau stornare facturi) si mai ales nu mai stati cu grija domeniului legislativ care este in continua schimbare si va poate scapa vreo modificare.

Contabilicesc, ajutorul tau pe resurese umane!

Pe langa contabilitate, echipa contabilicesc poate fi ajutorul tau de baza si pe resurse umane. Intocmirea contractelor de munca, a actelor aditionale,transmiterea in revisal a contractelor de munca, intocmirea fisierelor solicitate de banca pentru salariile care se achita prin virament bancar si depunerea declaratiilor fiscale aferente salariilor sau calculul tichetelor de masa cuvenite si intocmirea borderourilor de distribuire a acestora catre salariati poate fi facuta cu succes de echipa Contabilicesc . Practic uitati de grija legislatiei de resurse umane si va puteti focusa pe activitatea firmei dumneavoastra cu succes.

Contabilicesc ,firma de contabilitate din Bucuresti mereu la dispozitia dumneavoastra!

Firma Contabilicesc si-a externalizat de curand serviciile si in Bucuresti astfel specialistii firmei ofera servicii de contabilitate si administrare a resurselor umane sau suport in ceea ce priveste activitatile Registrului Comertului. Cei de la Contabilicesc va ofera servicii contabilitate in Bucuresti astfel incat sa scapati de griji si sa va puteti concentra pe alte lucruri in afara de contabilitate.

Echipa Contabilices este ajutorul tau de incredere in Bucuresti in contabilitate dar si in resurse umane.

Pentru a lua legatura cu echipa Contabilicesc puteti trimite un e-mail pe adresa [email protected] sau la numerele de telefon 0726.383.953 / 078.6203.478. Pentru consiliere sau cereri de oferta ii puteti contacta si prin formularul de contact disponibil pe site.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram