Fa cadou un tort personalizat de la cofetaria Armonia

10 martie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Atunci când îți dorești să oferi un cadou original pentru aniversarea cuiva drag, un tort personalizat poate fi o surpriză plăcută pentru oricine. Cofetăria online Armonia le oferă tuturor clienților torturi personalizate, ce combină gusturile franțuzești cu rețetele apetisante din inima Franței.

Cum alegi torturile personalizate?

Doar accesând pagina online a cofetăriei online Armonia, puteți să alegeți cele mai aromate torturi personalizate, în funcție de gusturile dumneavoastră sau ale celui care urmează să primească, în dar, cadoul dulce. Astfel, cofetaria Armonia din Bucuresti vă oferă torturi personalizate posibilitatea de a alege crema, blatul, aromele și ingredientele speciale și să personalizați prăjitura aniversară. În loc de crema obișnuită, alegeți ceva mai sofisticat, precum mousse-ul de ciocolată neagră sau albă, ori o cremă spumoasă de fructe de pădure. Blatul poate fi de ciocolată alba sau neagră, crunchy, cu alune ori umplut cu fructe confiate sau proaspete.

Scrieți un mesaj personalizat pe tortul ales

Odată alese aromele, nu vă rămâne decât să scrieți pe suprafața tortului personalizat mesajul pentru persoana dragă. Fie că este unul clasic, fie unul special, cofetăria Armonia vă oferă posibilitatea de a comanda torturi personalizate cu mesajele alese de dumneavoastră. De la arome, tipuri de blat, toate prăjiturile oferite de cofetăria Armonia sunt aromate, sofisticate și aduc gusturile franțuzești, rafinate, direct în casele românilor.

Comenzile online de tort personalizat se realizează simplu, prin formularul de comandă online, ori telefonic, la numerele 021.324.40.20 / 0722.616.180. Alegeți cofetăria Armonia pentru torturi personalizate gustoase și pline de savoare, o încântare pentru orice gusturi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram