Euro Indal Foie gras clasa A O delicatesa

8 februarie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Considerat de specialisti o adevarata ¨bijuterie¨ gastronomica, foie gras-ul incanta prin gustul inconfundabil si prin textura extrem de fina. Servit pe paine prajita ori ¨natur¨, asezonat simplu cu sare si piper, foie gras-ul este un preparat pe care orcine trebuie sa-l incerce macar o data in viata. Pentru asta nu trebuie sa treci pragul restaurantelor de lux si nici sa vizitezi Franta, tara de origine a preparatului. Te poti delecta cu foie gras chiar acasa.

Euro Indal, importator si distribuitor de delicatese, iti pune la dispozitie o cama completa de foie gras de rata sau gasca. Mai exact, Euro Indal comercializeaza, prin intermediul magazinului sau online www.foie-gras.ro , ficat de gasca si rata intreg sau feliat, ambalat individual sau in pungi vidate, proaspat sau congelat. De asemenea, poti sa comanzi bloc de foie gras proportionat dar si confit de canard, piept de rata crud, piept de rata afumat, carne de prepelita , precum si multe alte preparate de lux.

Foie gras-¨Bijuteria¨ bucatariei franceze

Chiar daca mancarea traditionala este preferata de majoritatea dintre noi, vine un moment cand vrei sa te bucuri de un rasfat culinar. In acel moment este recomandat sa incerci foie gras-ul. Motivul? Nicio alta delicatesa nu-ti va rasfata papilele gustative asa cum foie gras-ul o va face.

Ce trebuie sa stii despre foie gras?

Foie gras-ul este un preparat fin facut din ficatul de rata sau gasca. Nu orice ficat de gasca sau rata este foie gras, ci doar ficatul pasarilor care au fost ingrasate excesiv in ultima perioada a vietii.

In ciuda faptului ca este considerat un preparat frantuzesc, foie gras-ul isi are originile in Egipt (cu o istorie de cel putin 4.500 de ani).

Astazi, foie gras-ul este obtinut si comercializat sub mai multe forme, si anume: intreg, crud si conservat, semipreparat sau preparat sub forma de pateu, la bucata, in vid sau in cutii, impanat cu feliute de trufe, etc.

Ficat de rata vs. ficat de gasca

Trebuie sa stii de la inceput ca ambele variante sunt la fel de delicioase, la fel de ¨exclusiviste¨. Diferentele constau in textura, culoare si intensitatea aromei.

Ficatul de rata (foie gras de canard) are un gust mai puternic, fiind preferat de majoritatea restaurantelor. Ficatul de gasca (foie gras d`oie) este mai scum, mai cremos si cu o culoare mai deschisa.

Foie gras-ul se serveste simplu sau asezonat cu condimente asiatice, vin de Porto sau cognac fin. De asemenea, foie gras-ul poate fi savurat cu salata sau cu o felie de paine prajita.

Euro Indal-Foie gras certificat, la un click distanta

Fie ca doresti sa iti surprinzi familia cu o delicatesa de exeptie, fie ca ai un restaurant de lux si vrei sa le oferi clientilor preparate de top, Euro Indal pune la dispozitie foie gras de rata sau gasca, in zeci de variante, toate certificate.

In oferta Euro Indal gasesti de la foie gras de rata intreg de Moulard si Barbarie clasa A, pana la foie gras de rata feliat. Produsele sunt livrate in pungi vidate sau autosigilate, proaspete sau congelate.

Euro Indal are capacitatea de a aproviziona restaurante, hoteluri sau firme de catering care servesc mancare de lux. Oferta Euro Indal este dedicata si pasionatilor de gastronomie ce doresc un plus de savoare si preparate exclusiviste, acasa.

Pentru foie gras clasa A, acceseaza www.foie-gras .ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram