DressLikeHell ro ofera reduceri de sezon la colectia de blugi Dsquared

11 mai 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

DressLikeHell este un magazin online de haine de cea mai buna calitate, oferind clientilor si viitorilor clienti doar haine de firma. Printre brand-urile comercializate de DressLikeHell se numara si Dsquared, Christian Louboutin, Alexander McQueen, Michael Kors, acestea fiind recunoste international si foarte populare.

Hainele de firma sunt intotdeauna in trend, designerii acestora dand startul la ceea ce se va purta in sezonul respectiv. Dsquared este unul dintre brand-urile cu renume international foarte iubit de catre vedetele din toata lumea, iar blugii sunt piesele de rezistenta ale fiecarei colectii.

Dress Like Hell este un magazin de prestigiu, unul dintre putinele care ofera in Romania haine de firma originale, iar la colectia de blugi Dsquared clientii dispun de reduceri de pana la 35%.

Blugii de dama Dsquared foarte populari in randul vedetelor

Blugii Dsquared sunt adevarate opere de arta, usor rupti si cu un design cu adeverat unic, acestia ofera un aer adolescentin, rebel si libertin. De aceea multe vedete internationale ii poarta, relizandu-si o tinuta moderna si o imagine perfecta cu aceste piese vestimentare.

Printre vedetele care poarta blugii Dsquared se numara: J. Lo, Gwen Stefani, Madonna si multe alte dive care isi doresc sa aiba o imagine perfecta. Unele dintre cele mai importante motive pentru care acesti blugi sunt foarte populari pe piata internationala sunt:

• Sunt realizati dintr-un denim de foarte buna calitate, iar asta arata cat de importanta este calitatea pentru designeri care au creat acesti blugi. Dress Like Hell este unul dintre magazinele care isi respecta clientii, oferindu-le calitate superioara prin intermediul hainelor de firma originale precum sunt si blugii de dama Dsquared
• Au un design deosebit care pune in evidenta silueta feminina. Blugii Dsquared ofera libertate de miscare, fiind foarte lejeri, si, in acelasi timp, poarta amprenta tineretii, feminitatii si a starii de bine datorita design-ului unic
• Sunt foarte versatili si astfel ii puteti purta in mai multe variante, asortandu-i cu camasa sau cu tricouri lejere. Puteti chiar sa va creati un outfit elegant cu blugii Dsquared, daca asortati o pereche de pantofi stiletto si un sacou cambrat simplu, negru, va puteti prezenta asa la o petrecere de vara, langa piscina, unde nu este necesar sa aveti o tinuta sobra
• Cu acesti blugi Dsquared veti fi mereu in trend. Celebrii designeri Dan si Dean Caten ai brand-ului Dsquared au o perspectiva asupra modei diferita, iar asta ii face sa creeze piese vestimentare care stau in topul tendintelor in fiecare sezon

In cazul in care va aflati printre doritorii acestei piese vestimentare unice, Dress Like Hell va pune la dispozitie colectia de blugi Dsquared cu reduceri de pana la 35%.

Si in Romania blugii Dsquared sunt foarte populari si admirati, tocmai de aceea DressLikeHell.este unul dintre magazinele care ofera clientiilor o colectie variata.

Pentru achizitionarea blugilor Dsquared tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul oficial DressLikeHell sau sa sunati la numarul de telefon: 0758 513 199. De asemenea, puteti utiliza e-mailul: [email protected], iar pentru cei ce isi doresc sa vada produsele inainte de a le achizitiona adresa magazinului Dress Like Hell este: Calea Victoriei, nr. 83-85, sector 1, Bucuresti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram