Discount de pana la 23 la patuturile pentru copii

2 martie 2015

Bebebliss iti propune o selectie de patuturi pentru copii la preturi reduse. Profita acum de discounturile de pana la 23% si achizitioneaza cel mai importat articol pe care orice viitor parinte il cumpara pentru bebelusul sau – patutul. In primele luni de viata, cei mici isi vor petrece cel mai mult timp in patut.

In magazinul online Bebebliss.ro vei gasi o gama foarte variata de modele de paturi pentru copii: patuturi pliante cu un nivel, cu doua nivele, cu masuta de infasat, patuturi din lemn, patuturi transformabile, seturi cu pat cu saltea si lenjerie, patuturi cu sertar.

Un patut pentru copii trebuie sa fie confortabil atat pentru bebelus, cat si pentru mamica care va avea grija de el. Cu siguranta vei gasi la noi acel model de pat potrivit nevoilor tale!

Despre Bebebliss

Bebebliss comercializeaza o gama larga de articole pentru copii, precum patuturi, carucioare copii, scaune masa pentru bebelusi, scaune auto copii, mobila pentru camera bebelusului, haine, articole scolare, accesorii pentru mamici, premergatoare, leagane, triciclete si multe alte articole practice de la producatori renumiti la nivel mondial - Graco, Inglesina, Bertoni, Fisher Price, Chipolino, Abc Design sau Espiro.

Pe site-ul nostru, www.bebebliss.ro, vei gasi produse la preturi competitive si de o calitate garantata.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram