Descopera un nou patut de bebe din lemn in magazinul online ilbambino ro

27 martie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul online iLBambino te ajuta sa descoperi cel mai nou produs pentru accesorizarea camerei celui mic!

Cel mai modern patut pentru copii din lemn completeaza cu mare armonie gama iLBambino aducand un plus de eleganta si rafinament in camerele celor mici. Patutul din lemn Carolin are un design atractiv, oferind comoditate si protectie oricarui bebelus nasdravan!

Alege iLBambino si beneficiaza de cele mai noi avantaje ale patuturilor achzitionate online!

La ilBambino gasesti patut din lemn multifunctional

Daca cel mic are doar cateva zile si inca nu ati gasit modelul de pat perfect pentru camera sa, iLBambino va pune la dispozitie noul patut din lemn Carolin fiind ideal pentru orice incapare pe care o va completa cu un val de eleganta prin designul mai mult decat rafinat.

Carolin este acel patut de lemn ieftin pentru bebelusi care respecta toate normele de reglemtare impuse, beneficiand de finisaje perfecte pentru ca cel mic sa nu sufere accidente in timpul somnului sau pe durata orelor cand se relaxeaza in propriu pat.

Mai mult decat atat, dimensiunea dintre grilaje este de 56 mm asigurandu-va inca o data ca cel mic se poate strecura printre ele, iar intreagul sistem de care beneficiaza il aseaza pe cel mic pe saltetula confortabila pusa la nivelul celor trei trepte inferior ( masurat la 22,5 cm de la sol), intermediar ( 35 cm) si superior ( 51 cm).

Cum poti cumpara de pe ilBambino

Patutul din lemn Caronlin se achizitioneaza prin intermediul platformei de cumparaturi online pe care iLBambino o pune la dispozitia dumneavoastra!

Tot ce trebuie sa faceti in vederea achizitionarii sale este sa completati formularul de comanda care contine cateva campuri cu detalii referitoare la datele de identificare, adresa de livrare si modul in care doriti sa realizati plata.

Daca modelele de accesorii pentru camera copiilor va atrag si le doriti in casa dumneavoastra, iLBambino va asteapta pe pagina sa web sau daca sunteti in sector 6 puteti veni la sediul din Bd.Regiei nr.6B Bucuresti!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram