Descopera noile hidrofoare de la Magazia lui Costica la preturi foarte avantajoase

14 ianuarie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Noul magazin de utilaje pentru casa si gradina Magazia lui Costica dispune de o gama larga de produse pentru gradina care va ajuta la treburile gospodaresti si gradinaresti de zi cu zi.

Magazia lui Costica doreste sa devina furnizorul preferat al clientilor sai si sa le ofere acestora produse si servicii post vanzare de calitate.

Hidrofoare eficiente si durabile pentru presiunea apei din casa ta

Hidroforul este folosit pentru a asigura presiunea apei din casa. Hidrofoarele de la Magazia lui Costica sunt de o diversitate larga in functie de pret, inaltime de refulare, adancime de aspiratie si debit. Aceste hidrofoare se recomanda sa fie asezate in camera tehnica a gospodariei sau a casei in care locuiti.

Hidrofoarele pornesc atunci cand presiunea din circuitele de instalatii se dimineaza sub un anumit nivel (reglabil) si pompa va introduce in instalatie apa la un nivel maxim al presiunii ce este si el la randul lui reglabil.

O caracterstica importanta a hidrofoarelor este capacitate de debit. La Magazia lui Costica gasiti hidrofoare la diferite capacitati de debit de 2, 3, 4, 5 sau 7 metri cubi, dvs putand sa va alegeti in functie de ceea ce considerati dvs ca este potrivit pentru casa in care locuiti.

Adancimea de aspiratie este si ea importanta la un hidrofor iar hidrofoarele de la Magazia lui Costica au diferite adancimi de la sub 10 metri la peste 40 de metri.

Pentru a vedea intreaga gama de hidrofoare intrati pe site-ul Magazia lui Costica si veti descoperi o gama variata de astfel de hidrofoare pentru casa dvs.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram