De Halloween PERUCA potrivita te va ajuta sa obtii o transformare “Wow”

26 octombrie 2016

Halloween-ul se apropie! Peste tot, in cluburi, baruri, centre comerciale si chiar si la locul de munca, se organizeaza petreceri de Halloween, unde lumea se deghizeaza in personajul preferat, creand o atmosfera unica.

La o transformare “Wow” contribuie mai multi factori: costumul, machiajul, coafura, accesoriile. Peruca reprezinta cea mai simpla si rapida metoda de a-ti schimba infatisarea total. Peruca intregeste perfect orice costumatie si, de multe ori, poate fi elementul-cheie al transformarii.

Cu un costum de Halloween pe masura si cu o peruca realista, prietenii tai vor fi incantati de transformarea ta si este foarte posibil ca nici macar sa nu te recunoasca.

Tu in ce personaj vrei sa te metamorfozezi? Daca vrei sa fii regina Egiptului, alege peruca “CLEOPATRA Negru Natural”. Daca vrei sa fii o printesa moderna sau sa o intruchipezi pe Effie din “The Hunger Games”, alege peruca “ERIKA” bleu sau roz. In caz ca vrei sa fii o diva sexy, peruca “MARILYN Blond Deschis” poate fi alegerea potrivita. Daca adori stilul nonconformist al cantaretei Lady Gaga, alege o peruca “VERA” in nuanta preferata: Verde, Roz, Rosu Aprins, Lila, Galben.

In magazinul Belher vei gasi o gama variata de peruci, din par natural Remy sau par sintetic, in culori si nuante diferite, iar pentru Halloween iti recomandam Perucile Fancy ( http://www.belher.ro/233-peruci-fancy ) si, in general, perucile din Fibra Sintetica (http://www.belher.ro/125-peruci-fibra-sintetica ), care imita foarte bine parul natural si sunt mai convenabile ca pret.

Poti achizitiona o peruca pentru Halloween online, de pe site-ul www.belher.ro, sau poti veni sa probezi perucile preferate in magazinul fizic BELHER din Bucuresti, de pe Bd. Pache Protopopescu nr. 6, parter.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram