Danubius Exim 20 de ani de activitate in Romania in domeniul echipamentelor fiscale

24 octombrie 2014

In data de 17-18 octombrie 2014, Danubius Exim a marcat aniversarea a 20 de activitate intr-un cadru festiv, prin organizarea unei intalniri cu principalii parteneri din reteaua de distributie, intalnire ce a avut loc in statiunea Sovata, la hotel Danubius. Cu acest prilej, fondatorul companiei, doamna director general Nadejda Velinova Ganeva, impreuna cu directorul general adjunct Velin Valentinov Ganev, au premiat primii 80 de parteneri prin acordarea unui trofeu aniversar si o diploma. Totodata, au fost premiati in mod special cei mai vechi parteneri care au fost alaturi de companie. La eveniment au fost prezenti peste 200 de invitati.

"Cei 20 de ani de activitate ai Danubius Exim sunt rezultatul unui parcurs care a insemnat nenumarate ore de munca si de efort. Dupa acesti 20 de ani pot sa spun ca am ajuns lideri pe piata echipamentelor fiscale datorita celor doua principii pe care le-am avut prioritare: sa oferim plus valoare clientilor si sa venim cu solutii inovatoare care sa rezolve problemele intampinate de comercianti. Parteneriatul cu Datecs a reprezentat un punct de cotitura pentru noi si am demonstrat ca produsele Datecs si serviciile oferite de Danubius Exim sunt cele mai competitive de pe piata", a declarat fondatorul firmei, doamna Nadejda Velinova Ganeva.

Evenimentul aniversar s-a terminat cu o seara festiva in care participantii au dansat, au degustat preparate culinare speciale si au avut parte de muzica si antren.

"Pentru urmatorii 20 de ani suntem pregatiti sa facem fata tuturor incercarilor de pe piata echipamentelor fiscale din Romania si nu numai. Danubius Exim s-a afirmat ca o companie competitiva si inovatoare si cu siguranta in urmatoarea perioada o sa venim cu surprize placute in fata clientilor nostri, in concordanta cu sloganul nostru: Gandeste spre viitor", a declarat directorul general adjunct al companiei, domnul Velin Valentinov Ganev.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram