Curatenie inainte si dupa sarbatori – Universal Property Services

28 noiembrie 2015
Autor:
WEBDESK

Sarbatorile de iarna aduc bucurie in sanul familiilor odata cu reunirea tuturor membrilor sai insa, totodata, aduc si o sumedenie de noi sarcini suplimentare pentru gazde. Daca timpul nu este cel mai bun prieten al vostru si doriti ca propria locuinta sa fie una impecabila din punct de vedere al curateniei si al igienei, trebuie sa apelati la o firma de curatenie din Bucuresti sau oricare alta localitate din tara.

Curatenia este un aspect esential pentru sanatatea si buna noastra dispozitie, tocmai din acest motiv nu ar trebui sa o evitam. Cum de sarbatori se aduna toti membrii familiei si trebuie sa le asiguram un grad maxim de confort, trebuie sa avem in vedere o sedinta generala de curatenie inainte de a ne primi oaspetii. De asemenea, timpul este si el o problema, de aici nevoia de a apela la o firma specializata in curatenie.

Universal Property Services este o firma de curatenie Bucuresti cu experienta, intotdeauna pregatita sa intervina pentru a le asigura clientilor cel mai bun si mai igienic mediu pentru a-si desfasura activitatile din viata de zi cu zi. Pentru perioada de dinainte de sarbatori, Universal Property Services va pune la dispozitie servicii de curatenie de calitate in Bucuresti cat si pentru alte orase in Romania, calitatea fiecarei interventii fiind excelenta. Astfel, pentru ca mesele de Craciun sau petrecerea de Revelion sa fie organizate intr-un mediu curat si igienic, va punem la dispozitie un pachet special prin care intervenim cu o saptamana inainte de aceasta perioada.

Totodata, am pregatit si un serviciu prin care speram sa va ajutam dupa sarbatori, o perioada in care deranjul si mizeria se acumuleaza in cantitati destul de ridicate. Doriti sa reveniti la lucru fara a mai avea grija curateniei de zi cu zi? Nu ezitati sa ne contactati pentru a va oferi un pachet promotional de curatenie pentru perioada 2-10 ianuarie. Va garantam interventii prompte, de calitate, dar si preturi pe gustul vostru!curateni

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram