Cum transport roadele pamantului? Vezi cat ajutor iti poate aduce o remorca agricola performanta

23 septembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Cum transport roadele pamantului? Vezi cat ajutor iti poate aduce o remorca agricola performanta
Pe parcursul timpului, ca agricultor, am incercat sa imi usurez munca, prin utilizarea unor echipamente agricole de ultima generatie. Pe langa utilajele pentru prelucrarea pamantului, cel care are o afacere in domeniul agricol trebuie sa ia in considerare si echipamentele cu care urmeaza sa transporte toate roadele sale. Ce bine ca exista tot mai multe magazine care ne pot ajuta sa avem o afacere prospera si care ne vor oferi niste remorci pentru tractor cu caracteristici moderne, atfel incat munca noastra sa fie mult usurata.

Inainte de a-ti face cumparaturile si a alege modelul de remorca potrivit, iata cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare, astfel incat sa fii sigur ca ai facut alegerea corecta.

Cum am stiut sa aleg tipul de remorca potrivit afacerii mele agricole?

In prezent, am o afacere agricola cu cereale. In fiecare an, una dintre principalele probleme era transportul roadelor finale, a ingrasamintelor sau resturilor vegetale care ramaneau pe pamant imediat dupa curatenia de primavara. Pentru ca mijloacele traditionale nu ma mai ajutau, am stiut ca trebuie sa investesc intr-o remorca agricola. Inainte de a cumpara modelul final de remorca, iata cateva repere care m-au ajutat sa fac cea mai buna alegere:

• Cantitatea de productie anuala, astfel incat sa stiu capacitatea pe care ar trebui sa o aiba remorca; pentru ca am un pamant agricol cu o suprafata destul de mare, am ales o remorca pentru tractor de 10 tone;
• Tipul de prindere de tractor, astfel incat sa fii sigur ca acest accesoriu se potriveste caracteristicilor dorite; in magazinul online Magazia lu’ Costica vei gasi o gama diversificata de remorci, printre care: remorci monoax, remorci cu axa dubla, cu ax tandem, cu 3 axe sau remorci basculante;
• Tipul de produse pe care urmeaza sa le transporti; daca acestea au o greutate ridicata, pentru a le debarasa, ai nevoie de o remorca speciala, cu sistem liftant; astfel, printr-o simpla comanda, remorca automat va descarca materialele pe care le transporti.

Unde gasesti cele mai avantajoase oferte la remorcile agricole?

Daca vrei sa stii ca vei face cea mai buna alegere si ca te vei bucura de utilitatea lor o perioada de timp indelungata, atunci apeleaza la magazinul online cu echipamente agricole, Magazia lu’ Costica, locul in care vei gasi cea mai bogata gama de remorci agricole, niste utilaje care te vor ajuta sa transporti si sa descarci mai usor produse, ingrasaminte, legume, fructe, seminte sau chiar pamant, in fiecare an.

Cere si tu o oferta de la Magazia lu’ Costica si fii un agricultor profesionist!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram