Cum folosesc clientii magazinului Led Zone spoturile ce functioneaza pe baza de tehnologie led

20 iulie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul Led - Zone este unul din cele mai cunoscute shopuri online ce comercializeaza produse cu led precum becuri led, spoturi led, proiectoare led, tuburi led si nu numai. Unele din cele mai vandute produse cu led sunt spoturile led, acestea putand fi folosite in multe moduri si in mai multe tipuri de incaperi. Insa haideti sa vedem ce zic clientii magazinului Led Zone despre modul cum folosesc ei spoturile cu led

Mircea
„ Spoturile cu led le folosesc de foarte mult timp pentru iluminarea holurilor din cadrul hotelului meu. Am optat pentru ele date fiind beneficiile de care dispun cum ar fi iluminare potrivita, nici prea mare nici prea scazuta. Am decis sa optez pentru modelele rotunde de 7 W deoarece imi doream pe holurile hotelului meu o lumina intima care sa nu lumine prea tare. Un alt motiv pentru care am optat pentru aceste spoturi cu led reprezinta durata mare de functionare de aproape 50,000 de ore gandindu-ma ca foarte probabil nu voi mai cumpara alte spoturi cu led mult timp de acum inainte”

Eugen
“ O data cu cumpararea unui apartament nou, an decis sa schimbam si becurile incandescente cu niste spoturi led in special pe holul noulu apartament. Imi doream niste produse cu led care sa lumineze eficient dar care sa nu consume mult in acelasi timp. De aceea am ales spoturile cu led de la Led-Zone. Nu este prima oara cand apelez la ei si pot spune ca sunt multumit de calitatea produselor de la Led Zone pe care le-am comandat de -a lungul timpului.”

Lucian
“Dat fiind faptul ca detin un magazin ce vinde scule si unelte electrice care este totodata un showroom in care imi prezint produsele pe care le comercializez. Becurile incandescente pe care le folosem nu ofereau o iluminare de efect si nu scoteau in evident produsele mele. O data cu spoturile led cumparate, showroom-ul meu a capatat un alt design unul mai deosebit care scot in evidenta produsele magazinului si ii confera un aspect mai deosebit”

Dupa cum se poate observa, modalitatile de utilizare a spoturilor led sunt diverse, acestea putand fi folosite in diferite moduri si situatii beneficind de versatilitate si calitate in acelasi timp. Pentru a vedea intreaga gama de spoturi cu led va invit sa intrati pe site-ul Led Zone, sa va alegeti spoturile led care se potrivesc cel mai bine si sa faceti comanda simplu si rapind prion doar cateva click-uri.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram