Cum aranjezi hainele pentru un butic de imbracaminte nou amenajat

13 martie 2017
Autor:
Content SEO

Modul in care aranjezi un magazin de imbracaminte poate contribui la fericirea clientului si la timpul pe care acesta il va petrece in magazinul tau. In cazul in care clientii pot gasi cu usurinta ceea ce au nevoie, frustarea din timpul cumparaturilor va disparea. De asemenea, este foarte important sa pastrati o curatenie generala in magazin. Aspectul magazinului se va reflecta in satisfactia clientilor si in profitul pe care il va aduce sau nu.

  1. Separa imbracamintea si pune-o pe categorii. Daca, de exemplu, aveti un magazin de imbracaminte pentru copii, va trebui sa separati imbracamintea in haine pentru fete si pentru baieti. Modul in care pui hainele pe categorii, depinde de tipul de haine pe care doresti sa le comercializezi.
  2. Imparte fiecare categorie in alte sectiuni. Pune pantalonii separat, bluzele separat etc. Scopule este sa obtineti haine in grupuri specifice, totul pentru a face gasirea hainelor mult mai usoara.
  3. Agata pe umerase sau impatureste articolele vestimentare. Este important sa le afisati, mai intai, in functie de culoare si apoi in functie de dimensiune.
  4. In cazul in care vrei sa comercializezi si accesorii, trucul este sa le expui la casa de marcat pentru a capta atentia clientilor.

Daca nu vreti sa va bateti voi capul este mai bine sa apelati la o firma specializata in servicii de curatenie spatii comerciale.

Pe langa modul in care aranjezi hainele, va trebui sa ai in vedere si alte lucruri, precum:

  1. Muzica – fa-ti un playlist in functie de atmosfera pe care vrei sa o creezi in butic. Alege melodii care imbunatatesc si nu coplesesc ambianta.
  2. Parfumul din magazin – puteti satisface simtul olfactiv al clientilor, chiar daca nu comercializati cafea sau produse de patiserie. Pentru magazinele de haine este ideal un parfum floral, fresh, care sa relaxeze clientii si sa inspire curatenie.
  3. Peretii – vopseste un perete in culori indraznete, pentru a condimenta spatiul. Poti alege un tapet si te poti juca cu tot felul de texturi si modele.
  4. Evita aglomerarea magazinului. Prea multe obiecte, chiar si de decor, vor face magazinul sa para dezorganizat. Foloseste culori neutre pentru mobilier. Vino cu accente precum vaze si perne si nu inghesui niciodata marfa.
  5. Ilumineaza spatiul in diferite moduri. Iluminarea este cel mai important detaliu. Este indicat sa folositi o combinatie de lampi, spoturi si lampadare care sa scoata in evidenta produsele, dar sa si creeze o ambianta calda si primitoare in acelasi timp. Apeland la aceasta solutie, veti reusi sa creati “straturi de lumina” care sa complimenteze spatiul.
Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram