Crazy Days Conga Preturile au luat o razna

23 august 2016

Conga a dat startul campaniei de oferte speciale pentru acest sfarsit de vara! Participa si tu la campania „Crazy Days” in perioada 23-25 august si te bucuri de reduceri substantiale!

In perioada 23-25 august, magazinul online de optica medicala nr. 1 din Romania, Conga.ro, demareaza campania „Crazy Days Conga”. Comanda orice pereche de ochelari de soare si beneficiezi de o reducere de pana la 65%! Si asta nu e tot, orice comanda plasata in perioada campaniei se bucura de transport gratuit!

Toti ochelarii de soare din oferta Conga.ro sunt originali si ofera protectie 100% impotriva radiatiilor solare.

In magazinul online Conga.ro gasesti ochelari de soare de la cele mai cunoscute branduri din lume: Ray Ban, Polaroid, Converse, Prada, Vogue, Carrera, Polar, Pepe Jeans, Oakley, Armani, Boss Orange si multe altele.

De ce sa alegi Conga.ro?

  • Stoc permanent disponibil. Stocul de produse este mereu actualizat, avand in permanenta un necesar minim de produse pentru a indeplini nevoile clientilor si a asigura un termen de livrare cat mai scurt.
  • Produse 100% originale. Pe Conga.ro vei gasi doar produse autentice, achizitionate de la cele mai mari companii de lentile de contact sau de la furnizorii oficiali ai acestora.
  • Livrare rapida oriunde in tara. Produsele comandate vor fi livrate prin curierat rapid la adresa specificata de tine in formularul de comanda si confirmata ulterior prin telefon sau e-mail de catre unul din consultantii Conga.
  • Incredere garantata de OPTIblu. Increderea garanta de OPTIblu recomanda site-ul Conga.ro si il pozitioneaza pe un loc fruntas fata de principalii competitori.
  • Sfaturi medicale specializate. Ai posibilitatea de a intra in contact cu un medic oftalmolog atunci cand exista nelamuriri legate de produsele pe care doresti sa le cumperi.

Ne gasesti aici:

Magazin online: http://www.conga.ro

Facebook : https://www.facebook.com/Conga.Romania

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCyRLwydNmebvM8gqSr8JN_Q/

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram