Cizmele de iarna nelipsite din garderopa noastra

22 septembrie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Cizmele de dama de iarna in special cele pana la genunchi sunt foarte versatile deoarece pot fi purtate atat in sezonul rece cat si in sezonul mai putin rece atata timp cat sunt accesorizate cu alte obiecte vestimentare potrivite.
Cizmele pot fi accesorizate fie cu pantaloni fie cu rochii avand toate culori asemanatoare sau se poate opta ca cizmele sa aiba o culoare mai tipatoare care sa fie in contrast cu restul tinutei astfel incat cizmele sa reprezinte pata de culoare a outfit-ului. In functie de cum va este dvs mai confortabil, cizmele pot fi cu toc sau fara.

Versatilitatea cizmelor de dama

Cizmele de dama pot fi accesorizate cu rochia pulover dar in acest caz se recomanda niste ciorapi mai grosi care sa aiba aceeasi culoare cu rochia. Pentru doamnele sau domnisoarele mai indraznete se poate opta pentru asortarea cizmelor cu ciorapii ¾.

Blugii pot fi un obiect vestimentar accesorizabil cu cizmel pana la genunchi , intreaga tinuta fiind un outfit casual si in acelasi timp foarte confortabil. Se poate opta pentru cizme fara toc si blugi skinny. Totodata geanta poate fi un accesoriu care poate da un aspect elegant al tinutei. Cizmele si blugii mai pot fi accesorizati cu un pulover sau cu o helanca. Pare o tinuta obisnuita dar poate fi scoasa din anonimat cu o esarfa care sa se asorteze cu blugii sau cizmele.

Fusta este un obiect vestimentar care poate fi accesorizat foarte bine cu o pereche de cizme pana la genunchi fie cu toc fie fara toc. La acest outfit este important ca fusta sa fie cat mai scurta deoarece poate fi redusa inaltime din punct de vedere vizual. Se poate construi un contrast elegant intre culoarea fustei si a cizmelor pentru un aspect cat mai deosebit.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram