Cinci motive pentru a cumpara un marsupiu

28 august 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Marsupiul sau port-bebe este un accesoriu care a evoluat in ultima vreme gratie inventivitatii unor designeri si producatori, de la un articol uneori nerecomandat la unul necesar si chiar foarte comod.

Si pentru ca “crescut” in valoare odata cu nevoia de confort si siguranta a copilului ne-am gandit sa trecem in revista cinci motive pentru care marsupiul ne place.

Ne place mai ales pentru libertatea de miscare pe care o ofera celui care il poarta. Veti avea mainile libere sa incuiati o usa, sa raspundeti la telefon, sa platiti cosul de cumparaturi. In plus, veti transporta copilul in siguranta fara dureri de spate si alte inconveniente.

In al doilea rand, vor fi ocazii cand nu veti putea folosi caruciorul, de exemplu la cumparaturi si atunci marsupiul este solutia ideala fata de varianta clasica “in brate”. Cei care au incercat sa se strecoare cu caruciorul printr-o piata semiaglomerata stiu de ce….

In al treilea rand, ne place marsupiul mai ales pentru ca este foarte practic si usor de folosit, cu design atractiv si pentru orice varsta a bebelusului.

Acest ultim aspect merita sa fie dezvoltat deoarece tocmai aici apar unele avertismente ale medicilor cu privire la faptul ca bebelusul este prea “fraged” pentru a fi purtat in pozitie verticala pentru mult timp.

Unele marsupii pot fi purtate pe orizontala si dispun de aparatori pentru cap, special destinate bebelusilor foarte mici care au nevoie de o sustinere foarte sigura.

Al patrulea motiv ar fi acela ca in marsupiu bebelusul este in centru actiunii, fata de carucior unde sta bine ascuns de ochii lumii. In plus, lipit de corpul parintelui se va simti in siguranta si eventual va adormi linistit, leganat de mersul celui care il poarta.

Nu in ultimul rand ne place marsupiul pentru ca este simpatic. Oare nu va vine sa zambiti la imaginea unui bebe in rucsacel? Noi am avut ocazia sa ne afisam ca atare si ne-am bucurat de reactia pe strada a copilasilor pe care i-am intalnit si nu numai.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram