Cel mai modern mobilier office este de acum la Palladio Contract

24 septembrie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Atunci cand vrei sa iti deschizi o afacere in domeniul ospitalitatii si al turismului, un aspect important de care trebuie sa tii cont daca vrei sa ai succes este povestea pe care o spune intreg ansamblul si trebuie sa stii ca ai nevoie de mobilier office ca sa impui respect. De accea, conceptul unui hotel, restaurant etc. este foarte important atunci cand vrei sa iti mobilezi afacerea.

Mobilier office foarte modern si util

La Palladio Contract gasesti o gama variata de mobilier office pentru birouri, pentru conferinte, pentru teatru si cinema si pentru sali de asteptare. Este foarte important ca spatiul sa fie foarte bine mobilat, astfel incat sa raspunda in mod optim cerintelor de lucru din orice mediu de afaceri. De aceea, aici gasiti cel mai modern mobilier office, din care sa selectati cele mai potrivite modele si tipuri de mobilier. In plus, consultantii din echipa Palladio Contract va stau la dispozitie pentru sfaturi in legatura cu modul cel mai bun de amenajare a spatiului pe care il doriti mobilat.

Palladio Contract – mai mult decat mobilier office

Palladio Contract nu este doar un simplu furnizor de mobilier office. Aici vei intalni o echipa profesionista gata sa ofere cele mai bune sfaturi in legatura cu mobilarea HoReCa. Astfel, vei beneficia de consultanta in ceea ce priveste designul mobilierului si al materialelo din care este realizat si pentru eficientizarea spatiului care trebuie mobilat.
In plus, ai la dispozitie si servicii suplimentare de consiliere in afacerile din domeniu. In acest sens, echipa Palladio Contract este gata sa te ajute cu strategia de marketing si vanzari, cu promovarea si organizarea de evenimente si chiar cu recrutarea si evaluarea personalului. Pentru ca atunci cand pleci in aventura unei noi afaceri ai nevoie de profestionisti de valoare langa tine.
Pe langa mobilier office, in oferta bogata de la Palladio gasiti si alte tipuri de mobilier horeca: canapele, fotolii, mese si scaune, scaune de bar, taburete si mobilier de terase si piscina.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram