Ce hrana aleg pentru pisica junior ?

25 iulie 2016

Pentru ca pisicile junior se dezvolta mult mai repede, ele au nevoie de un nivel nutritional mai ridicat decat pisicile adulte. Vitaminele si proteinele nu trebuie sa lipseasca din alimentatia acestora, cel putin pana la momentul cand se face trecerea de la junior la adult.

Tocmai din cauza acestor cerinte nutritionale, este adesea foarte greu pentru posesorii de pisici sa aleaga cel mai bun produs pentru pisica lor. Insa o simpla vizita la medicul veterinar sau alegerea unui produs super premium realizat din ingrediente de inalta calitate poate fii solutia unei diete echilibrate.

Hrana super premium cu diferite arome și texturi poate fi benefica pentru pisici. Mesele mici si frecvente, impreuna cu ascunderea produselor alimentare in diferite locuri ofera un mod distractiv de hranire si o provocare pentru o pisica, ajutand astfel si la evitarea obezitatii, care este una dintre bolile cele mai frecvent intalinite la pisici.

Dieta unei pisici se bazeaza in mare parte pe carne, fie ca este hrana umeda sau uscata aceasta trebuie sa fie realizata din ingrediente proaspete, atent selectionate pentru a oferii pisicii aportul necesar de vitamine, minerale si fibre pentru o viata sanatoasa.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram