Cazare ieftina in Vitan sectorul 3 Bucuresti

24 mai 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Cazare ieftina in Vitan, sectorul 3 Bucuresti

Daca cauti cazare ieftina in Vitan atunci intra pe site-ul http://bunedestiut.ro/

Cei care vin in Bucuresti doar pentru a se bucura de frumusetile orasului si nu au de gand sa stea prea mult in camera de hotel se pot orienta spre hostelurile din oras. Astfel, pe langa ca vor economisi bani la cazare, vor putea cunoaste si alte persoane gata sa socializeze.

Multi isi imagineaza ca pretul pietei imobiliare este cel pe care il dau agentii si nu pot gasi ceva sub. Este fals. Imobiliare.net are un formular de cautare avansata care va ajuta sa gasiti avantajos chirii in Bucuresti.

Va dau linkurile la cel pt garsoniere si la cel pt apartamente de 2 camere si de 3 camere.

Atentie! In perioada toamnei, numarul de oferte avantajoase care se pot gasi prin aceste cautari este foarte mic, fiind binecunocuta ca o perioada in care chiriile cresc.

1. Garsoniere

cautati garsoniere pana in 100 de euro – va arata o singura pagina de rezultate si niste oferte f. bune. Dau numai un exemplu adaugat ieri: garsoniera la Unirii cu 240 de lei. ATENTIE! Doar vreo jumatate din oferte sunt pe bune, restul sunt introduse de agentii ca sa agate clienti. Oricum, daca va interesati de toate, gasiti ceva ieftin cu siguranta.

2. Apartamente de 2 camere – intre 75 si 150 de euro va rezulta pagina asta

3. Apartamente de 3 camere – cautati chirie intre 100 si 200 de euro va rezulta pagina

4. Apartamente de 4 camere – cauta chirie intre 200 si 300 de euro

In general, agentii imobiliari or sa va bage in fata chirii cu 2-3 ori mai scumpe decat ce puteti sa gasiti pe imobiliare.net . Folosind procedeul pe care vi-l recomand, eu am reusit sa gasesc de exemplu in 2011 un apartament cu 3 camere la 200 de euro in Vitan. La valoarea pe care vreti sa o dati, se poate gasi mult mai avantajos un spatiu cu 2 sau cu 3 camere. Va recomand cu incredere sa investiti 1-1,5 ore in cautarea asta si o sa gasiti ceva foarte avantajos si poate chiar direct de la proprietar, fara agentie.

Chiar daca nu va convin rezultatele pe care le gasiti acum, monitorizati cu atentie, se gasesc oferte bune chiar in zone centrale sau semicentrale!

Pentru a gasi colegi cu care sa va mutati, si de asemenea alte oferte la jumatate din pretul pietei, va recomand cautcoleg.ro

Pentru gasit garsoniere de cumparat (pe care apoi le puteti inchiria, va sugerez sa faceti o cautare avansata intre 2000 si 7000 de euro. Iata rezultatele pentru o asemenea cautare, la nivel national.

Discerne va ajuta sa discerneti intre oferte bune si oferte proaste, intre profesionalism si incompetenta, intre strategii eficiente si practici costisitoare. Abonati-va prin e-mail pentru a primi zilnic cele mai noi titluri de articole care sunt publicate!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram