Catering evenimente in Bucuresti sector 4 de la Premier Catering

2 iulie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

PrmierCatering este site-ul de prezentare al celor de la Premier Catering & Events, care ofera clientilor din Bucuresti, servicii de catering pentru evenimente specifice.

Aceasta firma de catering din Bucuresti isi desfasoara activitatea pe piata de peste 10 ani, timp in care au organizat peste 1000 de evenimente pentru clienti persoane fizice sau firme, cu un portofoliu ce cuprinde nume importante precum ASE Bucuresti, Politehnica sau Camera de Comert.

Servicii de catering complete de calitate

Cei de la Premier Catering ofera servicii de calitate superioara pentru evenimente, complexitatea lor este una ridicata, clientii avand posibilitatea de a alege pe langa serviciile de baza si servicii specifice de restaurand precum aranjarea preparatelor la mese si servirea acestora, dar si debarasarea sau curatenia dupa evenimet.

Pentru a profita de aceste servicii si pentru a fi sigur de reusita evenimnetului poti alege cu incredere serviciile de catering de la Premier Catering din Bucuresti sector 4 sau din orice alt sector in care evenimentul are loc.

Preparatele oferite pentru evenimente

In ceea ce priveste preparatele, cei de la PremierCatering ofera clientilor posibilitatea de a alege din meniurile specifice concepute. Printre aceste meniuri putem intalnii unele destinate firmelor care organizeaza evenimente precum training-urile sau prezentarile, dar si evenimente ce include petreceri de orice fel. Pe langa aceste meniuri cei de la Premier au conceput si meniuri vegetariene sau octolacto-vegetariene pentru clientii care duc un alt stil de alimentatie.

Toate aceste meniuri au un rol orientativ pentru a ajuta clientul sa aleaga cea mai buna varianta, meniuri care pot fi personalizate in functie de preferinte sau in functie de specificul evenimentului ales.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram