Catering Evenimente in Bucuresti sector 1 de la Premier Catering

1 iulie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Premier Catering este o firma ce isi desfasoara activitatea in Bucuresti cu servicii de catering disponibile pentru toate sectoarele. Acitivitatea firmei este una indelungata de peste 10 ani, timp in care au oferit servicii de catering pentru evenimente la peste 1000 de clienti.

Experienta in domeniul de catering pentru evenimente reprezinta cel mai important aspect pentu reusita unui eveniment, dar si pachetele de servicii specifice oferite.

Servicii de catering pentru evenimente cu meniuri specifice

Pentru a reusi organizarea unui eveniment de catering foarte bine pus la punct, serviciile trebuie sa fie unele complete, care sa includa, pe langa seriviciile de preparare a alimentelor si de transport a acestora, si servicii specifice de restaurant cu servire, aranjare a preparatelor la mese si chiar curatenia dupa eveniment.

Impreuna cu aceste servicii reusita evenimentului este una garantata, cu servicii de 5 stele. Astfel, daca doresti sa organizezi un eveniment de calitate serviciile de catering de la Premier Catering din Bucuresti sector 1 reprezinta solutia perfecta.

In ceea ce priveste meniul de preparate pentru eveniment, cei de la Premier ofera solutii cu meniuri specifice diferitelor tipuri de activitati din care clientii au posibilitate de a alege sau le pot personaliza in functie de preferinte sau in functie de specificul evenimentului.

Printre meniurile propuse intalnim meniuri corporate, dedicate firmelor care organizeaza evenimente specifice cum ar fi prezentarile, lansarile de produse si training-urile sau meniuri pentru petreceri, de la petreceri in club, la petreceri aniversare si pentru copii. Pentru clientii cu un regim alimentar mai special, exista meniuri vegetariene sau octolacto-vegetariene, ce pot fi personalizate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram